Масажист съди Джон Траволта за сексуално насилие

Варна Лайф

08-05-2012, 13:57

Снимка:

wenn.com

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Неидентифициран масажист твърди, че Джон Траволта го е наел за масаж и след това се опитал да прави секс с него.

В случай, че това заглавие ви обърква, позволете ми да ви го обясня.

Неидентифициран масажист твърди, че Джон Траволта го е наел за масаж и след това се опитал да прави секс с него.

Знаех си! Винаги съм знаела, че Траволта е от този тип хора.... тези, които обичат .... масажи.

Масажистът, който заведе делото в Лос Анджелис в петък, съди звездата от "Риба меч" за сексуално нападение и преднамерено причиняване на емоционален стрес.

Сами решете вярно ли е или не, но масажиста, който само се появи на делото инкогнито твърди, че Траволта го наел за 200 долара на час, за масаж в Бевърли Хилтън Хотел. Съблечен гол Траволта започнал да докосва масажиста по гениталиите.

Майсторът по релакса дори твърди, че Траволта казал: "Хайде, пич, аз ще те източа!" И предложил на масажиста, масаж.

О, споменах, ли че тази история става все по-интересна, а да си масажист не е безопасна работа. Е, сега вече знаете, дано не е твърде късно.

Анонимният твърди също, че Траволта мастурбирал пред него и казал, че той винаги е правил сексуални услуги за мъжете, от които зависела кариерата му в първите години.

Твърди се, че Джон Траволта казал още пред анонимния масажист: "Холивуд се контролира от хомосексуални еврейски мъже, които очакват ласки и сексуална активност срещу услуги във филмовия бранш."

Масажистът настоява за 2 милиона долара плюс наказателни мерки.

Както се очакваше, адвокатът на Траволта излезе с изявление, че делото е фалшив и отчаян опит за домогване до пари и внимание.

В изявлението пред E! Online се казва, че нито едно от твърденията не е вярно:

"Нито едно от събитията не се е случило. На тази дата, когато ищецът твърди, че е срещнал Джон, г-н Траволта не е бил в Калифорния и може да се докаже, че той е на източния бряг. "

Траволта смята, че случаят ще бъде отхвърлен от съда, ако не, той ще заведе контра дело за "злонамерено преследване" към прокуратурата.