Ангел Стойков: Поздравявам момчетата за характера, който показват във всеки мач

Архив Бургас

07-05-2012, 11:55

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Няма никакво място за отпускане, смята изпълнителният директор на нафтата Благо Митрев, който има над 300 мача с фланелката на шейховете. Останаха два мача до края, от които зависи всичко. 

След победния двубой  срещу  Спартак Варна, наставникът на шейховете бе много щастлив от постигнатия изключително важен успех.

Имахме известни трудности по време на мача, но не бива да забравяме с какъв отбор се срещнахме. Много от футболистите на Спартак Варна са играли в А група и то в продължение на години. Това е един опитен отбор, който не заслужава моментното си класиране. В последните срещи те имат само победи, до мача с нас.

Отново показахме характер по време на целия двубой и това допринесе за успеха ни. Вече мислим за следващия мач с Етър във Велико Търново, завърши младият наставник на нафтата.

Според изпълнителния директор на тима Благомир Митрев победата отново извежда Нефтохимик сред лидерите за атака на квота за А група. Той се надява всички футболисти да са здрави за гостуването в края на седмицата, като съжалява за картона на Диян Левтеров, който ще извади титуляра от следващия мач.

Няма никакво място за отпускане, смята Митрев, който има над 300 мача с фланелката на шейховете. Останаха два мача до края, от които зависи всичко. Не мога и не желая да коментирам това, което става по стадионите и в другите срещи. Всеки може да си отговори на тези въпроси  сам. Ние гледаме само нашата игра и нашето представяне в мачовете.”

Днес отборът на Нефтохимик направи възстановително занимание и от утре започва подготовка за мача с Етър.