Метнаха коктейл Молотов по магазин за дрехи във Влас

Архив Бургас

01-05-2012, 11:53

Снимка:

кросс

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Бутилката обаче не успяла да счупи вътрешното стъкло на витрината и щетите били ограничени само по фасадата на обекта, съобщиха от полицията.

Магазин за дрехи в Свети Влас стана мишена на неизвестни апаши, които метнаха вътре коктейл Молотов.

Бутилката обаче не успяла да счупи вътрешното стъкло на витрината и щетите били ограничени само по фасадата на обекта, съобщиха от полицията.

За случката вчера рано сутринта съобщила 26-годишната собственичка на магазин за дрехи на ул. "Цар Симеон" 57 в курорта. Според данните от полицията бутилката е хвърлена през нощта около 2,20 ч. 

Самоделката счупила витрината на магазина и пламъците захапали фасадата. Вътрешното стъкло обаче останало непокътнато и след бързата намеса на огнеборците стихията била овладяна.

Лада на ловно-рибарското дружество в Карнобат пък пламна в движение най-вероятно заради късо съединение в ел. системата. Инцидентът станал миналия ден около 17 ч. в близост до портама на фирма "Мелница - Карнобат" в района на местната ж.п. гара. Зад волана бил 56-годишен карнобатлия, който за щастие не е пострадал. 

Айтоски фиат горя пък снощи около 4 ч. на ул. "Роза" 13 в градчето. Сигнал за пламъците подал 35-годишният собственик на автомобила. Огледът показал, че стихията тръгнала от двигателното отделение на колата. Все още не е ясно обаче дали се касае за умишлен палеж или техническа повреда.