Почивката на Бранджелина в Еквадор свърши

Варна Лайф

24-04-2012, 21:52

Снимка:

RS/Splash image/Х17online

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Явно почивката на звездното семейство свърши, защото днес по-рано тандема Бранджелина се върна при частния си самолет, който чинно ги чакаше на летището за да отлетят от Еквадор.

Къде да отида, след като получa годежен пръстен за 250 000 долара?
В джунглите на Еквадор, естествено!

Това бихте направили ако сте Анджелина Джоли и ако само единия ви крак си има над 47 000 последователи в Twitter. (_@_ AngiesRightLeg е пародийния акаунт на десния й крак в Twitter, който не е свързан с Джоли.)

Но явно почивката свърши, защото днес по-рано тандемът Бранджелина се върна при частния си самолет, който чинно ги чакаше на летището за да отлетят от Еквадор.

Припомняме ви, че Джоли и нейният годеник Брад Пит, празнуваха годежа си на остров Санта Круз от архипелага Галапагос. Семейството кацна в началото на седмицата с шестте си деца. И отседна в най-баровската вила на райския остров.

В първите дни от престоя си семейството се забавляваше с игри по плажовете, разходки с лодки и яхти, гмуркане около рифовете и т.н. Водите около архипелага Галапагос са богати на разнообразни морски видове, гмуркачите спокойно могат да срещнат дори гърбати китове, които са нещо нормално.

Сигурно знаете, че тук Чарлз Дарвин е написал някои от теориите си за еволюцията, е щяхте да го знаете ако не бяхте бягали от час.

През последните дни обаче на Анджелина и се наложи и да поработи. Според Лос Анджелис Таймс ", 36-годишната всепризната актриса и режисьор наскоро бе повишена за неуморната си работа във Върховния комисариат за бежанците на Организацията на обединените нации (ВКБООН).

Вече не е просто посланик на добра воля, сега Джоли е специален пратеник. Не сме сигурни какво означава това, но това звучи много сериозно, нали?

Натоварената работеща майка на шест деца пътува и до столицата на Еквадор, Кито, и се срещна с външния министър Рикардо Патино. Тя също провери положението в селище за бежанци в Провиденсия и сподели разходка с фермери, които участват в земеделски проект на ВКБООН, който ще им помогне да минат на самостоятелна издръжка.

Но Джоли не е специален пратеник в Еквадор само за срещи със световни лидери, фермери и бежанци. Тя е тук и като специален посланик на забавленията.

По време на почивката признателните фотографи щракнаха няколко снимки на Анджелина Джоли с розов чадър и на Брад със спортен неопренов костюм да се забавлява с децата на плажа.

Но това е, вече са си у дома в Холивуд и е време да планират сватбата.