Виктория Бекъм - веселата стюардеса

Варна Лайф

23-04-2012, 03:59

Снимка:

Facebook

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Спайската пусна снимка, направена на борда на самолет за Китай, седнала до стюардеса на мястото на нейна колежка.

Виктория Бекъм може да има кариера на комик. Или поне тя си мисли така.

В интервю за Women's Wear Daily, Виктория каза, че феновете започват да се учат на чувството й хумор, благодарение на Twitter.

Спайската, превърнала се в дизайнер, даде шанс на своите 3 342 772 последователи в социалната мрежа, когато пусна снимка, направена на борда на самолет за Китай, седнала до стюардеса на мястото на нейна колежка.

На снимката двете дами са се настанили на местата, където бордният екипаж стои по време на излитане и кацане, а Виктория държи телефона за съобщения до ухото си.

"Кабинният екипаж, подгответе се за кацане! Добре дошли в Пекин!", гласи текстът към снимката. Стюардесата също играе на снимката, прави физиономия и сочи Виктория с пръст.

Всъщност, Виктория си мисли, че споделянето и снимките я сближават с феновете.

"Мисля, че моите фенове и клиенти трябва наистина да опознаят мен и чувството ми за хумор чрез моите туитове", казва дизайнерът. "Мисля, че хората виждат истинското ми лице."

Проблемът с тази теория е, че "истинското й лице" е на една недосегаема знаменитост и когато нормалните хора се опитат да вземат интеркома на самолета и да направят съобщение, биват арестувани.

Преди да започне с тази кариера в комедията, 38-годишната „весела стюардеса” беше, разбира се, известна като Пош Спайс, майстор на "нацупеното лице" и съпруга на супер горещия Дейвид Бекъм.

Виктория се надява, че забавните й туитове, като снимката от самолета, ще я разделят с нацупената стигма, но въпреки усилията и готиния съпруг, хората винаги ще я познават като Пош.