Полицейско насилие над порноактьор доведе до смърт

Новините

20-04-2012, 19:52

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Актьорът от "приказките" за възрастни употребил големи дози марихуана и алкохол, след което се опитал да заколи приятелката си, когато се наложило да се намеси полицията, съобщава „Хъфингтън пост"

В щатите полицаи умориха известен акьор от филми за възрастни с електро шок. 

39-годишният порноактьор Марланд Андерсън почина в Лос Анджелис, без да дойде в съзнание, след като получи голяма доза електрошок в главата.

Известният „полов атлет" употребил големи дози марихуана и алкохол, след което се опитал да заколи приятелката си, когато се наложило да се намеси полицията, съобщава „Хъфингтън пост". Миналата седмица мъжът се нахвърлил с нож на приятелката си Алекса Круз и тя позвънила в полицията. Марланд се успокоил пред униформените и се оплакал, че адски се страхува, защото някой го преследва, почти не спял и бил много депресиран.

За да не посегне отново на приятелката или на живота си, полицаите го закопчали и го вкарали в линейка. Вътре той отново издивял, строшил белезниците, разкъсал ремъците, с които бил вързан за носилката, и се нахвърлил върху ченгетата. Те, без да се церемонят, го гръмнали с електрошоков пистолет Taser, дори извикали подкрепление от тежковъоръжени антитерористи.

Андерсън бил приет в болницата, когато вече изпаднал в кома. Сърцето му спряло да бие, изчезнали и признаците за умствена активност. След 5 дни майка му взела решение да изключат апаратното дишане и другите животоподдържащи уреди. Обявената причина за смъртта му е инфаркт, не се съобщава дали ще има разследване за полицейско насилие.