Тупак възкръсна за рап концерт

Новините

17-04-2012, 18:41

Автор:

ВАСИЛ ВАСИЛЕВ

Всичко от Автора

Холограма на рап иконата Тупак изненада света с представление на живо

Холограма на легендарния Тупак Шакур шокира публиката на рап фестивал.

Фестивалът на музиката и изкуството "Коачела вали" изненада публиката на рап концерт с феноменална холограма на Тупак. Мъртвия от 1996 рапър излезе на сцената гол до кръста, с характерното си поведение. Поздрави колегите си Снууп Дог и Доктор Дре и, за шок на всички, поздрави публиката на Коачела.

Холограмата продължи с изпълнение, в което се включи и Снууп Дог, който обаче си беше  от плът и кръв. Дуетът изпълни легендарната „2 of America`s most wanted“. Накрая на представлението холограмата на Шакур се взриви в облък от искри и се изпари пред изумените погледи на хиляди.

Видеото от скандалния концерт е изтекло в интернет моментално. Към момента в youtube има над дузина версии, всички от които с стотици хиляди гледания. Най-популярното клипче за момента е с 3,2 млн. гледания, следващото по популярност е с 1,2 млн. Останалите ги следват с по 500 хил.

Холограмата е разработка на Диджитъл момейн  медия груп.  Шокиращата прилика е постигната с комбинация от видеозаписи и CGI проектиране върху специално фолио. Естесвено гласът също е подобрен. „Това е само началото“, казаха от Диджитал домейн.