Ръсел Бранд остави на Кейти Пери къщата за 6,5 млн. долара

Варна Лайф

04-04-2012, 15:29

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Въпреки че нямат предбрачен договор и Ръсел Бранд е в правото си да иска подялба на имотите и богатството от 44 млн. долара, той няма никакви претенции.

Ръсел Бранд може би иска този развод да приключи бързо и без разправии,

защото той просто се отказа от всички права над общата им къща за 6,5 милиона долара и я оставя на Кейти Пери. Тя получава всичко!

Къщата има девет бани, входове в испански стил, три етажа и басейн в задния двор с плоски скали от бетон, издълбани и боядисани да изглеждат автентично точно като истински.

Ръсел и Кейти нямат предбрачно споразумение и Ръсел не иска нито долар от парите на бившата си жена.

Двойката купи къщата само шест месеца преди да обяви развода си, така че би било жалко да се опита да го продаде.

Всъщност все някой трябва да се възползва от кръглия навес и осемте спални с гледка към Холивуд Хилс.

"Всичко това е част от имотно споразумение договорено между Ръсел и Кейти",  сподели вътрешен човек пред TMZ.

Тъй като двамата нямат предбрачно споразумение, Ръсел е в законното си право да поиска половината от богатството на Кейти, което е на стойност от 44 милиона долара.

Но Ръсел не иска нищо, въпреки че вероятно прави нищожни пари, в сравнение с бившата си жена. Той участва в анимационна поредица на тема Великден "Хоп", която никой не гледа, освен в предучилищните класове.

Кейти Пери изглежда се справя добре след раздялата, а Ръсел побърза да обясни, че няма негативни чувства и колко "добре" се справя и той, след като бе изгонен от семейното легло.

"Справям се добре, но няма нужда да натириш някого, дори и да не стои на първо място в живота ти. Не се налага да изоставям никого. Нямам негативни чувства", призна Ръсел през уикенда.