Даниел Крейг за трети път ще е Бонд

Архив Пловдив

04-04-2012, 17:08

Автор:

Елин Андреев

Всичко от Автора

Очаква се последната серия от поредицата за Джеймс Бонд да се появи в кината в британската столица Лондон на 26-ти октомври

Актьорът Даниел Крейг обяви, че ще продължи да играе ролята на Джеймс Бонд докато това е възможно. Звездата, който наскоро прие за трети път да се превъплати в супершпионина Бонд, обяви, че ще изпълнява тази роля, докато „не му кажат да спре“.

Актьорът призна, че въпреки че му се иска да остави следа като един от най-добрите изпълнители на ролята, на него му е пределно ясно, че в крайна сметка ще му се наложи да отстъпи. „Знам, че ще има и други след мен, а да се надяваме и още актьори след това. Аз просто поддържам живи сериите за супергероя“, заявява Крейг пред Би Би Си. Настоящата серия за Джеймс Бонд идва след четиригодишна пауза заради нестабилното финансово състояние и неясното бъдеще на Метро Гоудуин Майер.

В новата серия за британския шпионин освен Даниел Крейг участват още световни звезди като Хавиер Бардем, Албърт Фини и Ралф Файънс. Някои от сцените вече са заснети, като за целта екипът на продукцията е посетил Турция и китайския мегаполис Шанхай. Очаква се последната серия от поредицата за Джеймс Бонд да се появи в кината в британската столица Лондон на 26-ти октомври.