Славена Вътова идва да търси в Пловдив Мистър България 2012

Архив Пловдив

02-04-2012, 19:49

Автор:

ПовдивУтре

Всичко от Автора

Мис България 2006 очаква, в хотел "Тримонцум" под тепетата, най-красивите пловдивчани на 7-и април

Мис България 2006 Славена Вътова със своя екип обиколи градовете Монтана, Шумен и Русе, издирвайки новия "Мистър България 2012".

Кой е най-красивият българин през 2012-а ще разберем през месец май.

Спортисти масово се включват в предварителните кастинги на престижния конкурс "Мистър България 2012", разкриха организаторите на проявата от модна агенция FH1 Agency и ПРофайл. В Монтана например на конкурс се появили ръгбист, гребец и... действащ полицай.

В ролята на жури в тези конкурси преди конкурса влезе носителката на короната "Мис България 2006" Славена Вътова. Досега тя отся мераклии за Мистър България освен в Монтана и в родния си Шумен и Русе.

"Изключително щастлива и заредена с положителна енергия съм и няма как иначе да е това при избора на красиви мъже. От модна агенция FH 1 Agency и ПРофайл ме поканиха да се включа в кампанията на този престижен конкурс. Активно ще бъда полезна за първи път и от другата страна на модния подиум”, казва една от най-красивите българки.

Силен и плодороден се оказа подбора в родния град на Славена Вътова - Шумен. Там, в клуб „Колизеум” красавицата подбра 5-ма кандидати за конкурса.  В Русе екипът на FH 1 Agency се спря на 4-ма участници и уважи поканата на хитовия клуб SHOWROOM за студентско парти. 

Младите и амбициозни мъже проявяват голям интерес към този конкурс, защото той се смята за трамплин в модния бизнес в страната.

Кастингите продължават, от ПРофайл са насрочили датите - Благоевград (6-и април – клуб „Найт лейбъл”), Велико Търново (19-и април – „Органза”), Пловдив (7-и април, хотел „Трумонциум”) и във Варна (22-и април - хотел Графити).  Желаещите да кандидатстват за престижната корона в София могат да се явят на прослушване до 6 април включително всеки делничен ден от 11:00  до 18:00 ч. в офиса на агенцията на адрес ул. Хан Аспарух 22, ет. 1.

Миналата година FH1 и ПРофайл организираха конкурса "Мистър София". Вижте видео от шоуто през 2011-а: