Топлофикация раздава награди на лоялни клиенти

Архив Пловдив

02-04-2012, 11:09

Автор:

Иван Иванов

Всичко от Автора

Ваучерите са на обща стойност 7500 лева

EVN България Топлофикация ще раздаде 65 индивидуални награди на лоялни клиенти и 13 – за обновяване на общите части на многофамилните сгради.

Общата стойност на ваучерите е 7500 лева, като 5 от тях са на стойност 300 лева и 60 на стойност 100 лева. Определянето на печелившите клиенти ще стане чрез томбола след края на отоплителния сезон. В лотарията ще участват всички клиенти на дружеството, които имат централно отопление и редовно са плащали месечните си фактури през отоплителния сезон. Индивидуалните ваучери за топлинна енергия ще лъдат приспаднати от фактурите на печелившите през следващия отоплителен сезон след 1 октомври 2012 г.

Топлофикационното дружество ще раздаде и 13 награди за обновяване на общите части на многофамилни сгради. Призовете са част от кампанията “Направете сградата си по-уютна с наша помощ”, която е насочен към клиенти в многофамилни сгради в режим на етажна собственост, в които над 75% от домакинствата ползват централно топлоснабдяване. Критерий при класирането е най-висок процент клиенти в сграда, които заплащат редовно месечните си фактури за настоящия отоплителен сезон в безлихвения период.