Камери за видео наблюдение обръщат случая на Линдзи Лоън (ВИДЕО)

Варна Лайф

28-03-2012, 14:14

Снимка:

wenn.com

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Както вече ви разказахме Линдзи Лоън пак влезе в полицейските хроники, наскоро тя бе обвинена от Иракчанин, че го е ударила с колата си и иазбягала. Сега история е на път да се превърне в съдебен процес.

Може би най-интересния филм с участието на Линдзи Лоън

в последно време е видеото от улична камера. То ще обърне случая, по който актрисата е обвинена, че е ударила човек с колата си и избягала от местопроизшествието.

Преди четири години с помощта на градкия Биг Брадър Линдзи бе изловена да краде огърлица от бижутерски магазин.

В появилата се миналата седмица информация се казва, че Таер Камал - човекът, който обвини Линдзи Лоън, в това, че го е ударила с Поршето си, е забъркан в застрахователни измами.
Източник, близък до ситуацията, обаче казва, че това не е вярно.

"Таер смята, че от лагера на Линдзи го тормозят, като измислят истории, че е бил разследван за застрахователни измами", разказва RadarOnline.

"Той е твърд в убеждението си, че никога не е извършил каквото и да е престъпление, и не е разследван за измама. Таер се страхува за семейството си в Ирак, не е направил нищо нередно и не е нарушил никакви закони. Той е служил в армията на САЩ в продължение на шест години и седем месеца, и има неопетнено досие. Той спазва всички закони, и се чуди защо Линдзи не го прави. "

Камал е наел правния питбул Марк Джерагос за свой адвокат. Същата хиена защитаваше и Майкъл Джексън, Скот Питърсън, Уинона Райдър.

Съобщава се, че Камал се е срещнал с двама детективи от полицейското управление в Ел Ей във вторник сутринта на неизвестно място за повече от час. Джерагос, заедно с друг адвокат - Тамар Аминиак, са присъствали на срещата.

Предполага се, че пострадалият ще поиска сто хиляди долара обезщетение.

Междувременно, на Линдзи й остава само ден до прекратяване на нейната официална пробация. Тя ще се яви пред съда в четвъртък.

И ако дотогава не сгази лука ще бъде вън от пробацията, която продължи четири години.

Източници казаха пред TMZ, че окръжният прокурор на Лос Анджелис е убеден, че Лоън е изпълнила условията на нейната пробация, и като резултат на това те няма да имат възражение, когато съдия Стефани Сотнер прекрати пробацията. От отдела по пробация няма да вземат пред вид случката с колата тъй като тя още се разследва.

И тази нова случка може да отведе Линдзи отново в съдебната зала.

"Адвокатите Марк и Тамар ще разследват кой е направил неверните твърдения за Таер, че той е във фокуса на разследвания за застрахователни измами, и ще предприемат необходимите правни действия срещу лицата, отговорни за неверни и клеветнически коментари, ако е необходимо", продължава източникът.

Ето записът, който уличава Линдзи Лоън в кражба от бижутерски магазин (другият - с катастрофата, засега се е следствена тайна):