„Зайчето” Ан Джи в LIFE CLUB

Архив Пловдив

28-03-2012, 10:20

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Този път Киро Скалата не дойде на участието на Ан Джи. Вместо него до певицата бе друга приятна мъжка компания – тази на Мистър Пловдив.

В типично пролетно настроение и визия поп певицата Ан Джи се развихри в Life Club. Киро Скалата не присъстваше на това участие, но пък Ан Джи се появи в друга приятна мъжка компания – на Мистър Пловдив. За да зарадва всички фенове, освен своите парчета, блондинката бе включила в репертоара си и много световноизвестни хитове. Фитнес модела сподели, че обича Пловдив и когато има участия тук, не пропуска възможността да посети Стария град.

 

Когато се качиш на сцената, сякаш се раждаш отново. Как го правиш?

Зареждам се, защото обичам хората. Модерната музика е “кът” в България и на всички им е омръзнало от едни и същи певици, които пеят едно и също. Затова, когато се кача на сцената, искам да зарадвам хората, да чуят готина музика и едни от най-яките хитове. Това ме прави щастлива!

Издаде нова песен ”Спомен” и записа клип към нея. Какво не знаем за този твой проект?

Това е втората ми балада в репертоара. Ако дойде краят на света, според календара на маите, ще е и последната (смее се). Обичам тази песен, защото е посветена на човек, на когото много държах. Клипът е красив, въпреки че в него се разказва за терзанията на лирическата героиня, която страда и в съня й се появяват кошмари във вид на мъже.

Къде е Киро Скалата? Той често идва на твои участия.

Сигурно е в София. Киро ми е фен. Ние сме много добри приятели, духовни бих казала. Той ми споделя за неговите любовници, аз за моите (смее се). Освен приятели сме и бизнес партньори. Преди няколко дни, когато се представяше  новото шоу на Биляна Йотовска “Алиса в страната на чудесата”, където аз играя ролята на заека, Киро дойде да ме види, както винаги на светски събития - това е приятелството