Наша сексбомба с шумен купон в най-луксозния небостъргач в света

Архив Пловдив

17-03-2012, 16:11

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Над 30 приятели ще пожелаят „Happy birthday” на Анита Мейзер. Сред поканените са Диджей Джери, придружен от фолк фурията Мая. Не може купон на Анита Мейзер да мине без перфектно изваяни мъже. Тя ще празнува с няколко известни американски културисти.

Варненската сексбомба и певица Анита Мейзер стяга луд купон за рождения си ден в понеделник в чисто новия си луксозен апартамент в града на удоволствията отвъд Океана - Лас Вегас, научи  Plovdivutre.bg от сигурен източник. 

Жилището се намира в двата идентични небостъргача „Veer Towers” на метри от огромния хотел с луксозното казино „Беладжио“. Кулите са част от най-скъпия проект, правен някога в Америка – Сити Център – Лас Вегас.

Шоугърлата, популярна по света и у нас с огромния си бюст, има пълно основание да се гордее с придобивката, тък като от прозореца й се разкрива уникална гледка - известният булевард в Града на греха „Лас Вегас Стрип“.  Купонът ще е на последния 37-ми етаж, където се намира басейнът, разкриват запознати с личния живот на пеещата съблазнителка, която преди време успя да завърти дори и главата на Майк Тайсън.

Басейнът е едно необикновено архитектурно решение, защото виждате как се стича водата по стените навън. Гостите ще имат на разположение джакузи, 4 сауни, изглед към най-големите фонтани в света пред хотел „Беладжио“ и изтънчено блюдо.  Над 30 приятели ще пожелаят „Happy birthday” на пищната нашенка.

Сред поканените гости са Диджей Джери, който живее от няколко месеца в Чикаго. Купонджията ще бъде придружен от фолк фурията Мая. Всички си спомнят, че тя извиваше глас с Магапаса. Естествено не може купон на Анита Мейзер да мине без перфектно изваяни мъже. Тя ще празнува с няколко известни културисти в САЩ.

Няма как да не е така, след като рицарят на сърцето й, новият й съпруг, е професионалист в този спорт. Варненецът е популярен не само с перфектното си силно тяло, а и с това, че е бившият любим на племенницата на варненския митрополит Кирил, която носи името на духовника - казва се Кирилка.

Сред мускулестите бижута от мъжки пол ще са Куинси Тейлър от мистър „Олимпия“, многократния шампион в различни конкурси по културизъм Мейни Торес.

От творческите личности ще присъства българинът Тони Марчев, популярен сценарист в Холивуд.  Черешката на тортата купонджиите ще поставят в най-новия нощен клуб в „Беладжио“. Все пак луксозният хотел е само на метри от жилището на атрактивната рожденичка.