Линдзи Лоън пак сгази лука, викат я на разпит в полицията

Варна Лайф

16-03-2012, 18:56

Снимка:

The Sun

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

ВИДЕО: Линдзи Лоън е ударила човек с колата си и избягала по-рано тази седмица. На тръгване от клуб Сейърс в Холивуд, малко след полунощ при потегляне, тя е охлузила мениджър на „Наргиле лаундж” и решила да избяга.

Линдзи Лоън е ударила човек с колата си и избягала по-рано тази седмица.

На тръгване от клуб Сейърс в Холивуд, малко след полунощ при потегляне, тя е охлузила мениджър на „Наргиле лаундж” и решила да избяга.

Разбира се, когато Линдзи си тръгвала от Сейърс клуб, е била заобиколена от папараци, докато се опитва да се измъкне от тях и да направи обратен завой пред клуба, тя забърсала коляното на човека с наргилето.

Той не е пострадал и не знаел коя е Линдзи Лоън. Но, според TMZ, след като научил коя е тя, решава да отиде в спешното отделение и смята да повдигне обвинение срещу актрисата.

Сега източници от правоохранителните органи казват, че искат да говорят с Линдзи, за да чуят и нейната версия за историята и да решат дали наказателното разследване си заслужава.

Има противоречиви съобщения за това какво се е случило. Някои от свидетелите твърдят, че Линдзи се блъснала в „наргиле пича” с колата си и отцепила на някъде. Други свидетели твърдят, че тя дори не го е докоснала.

Така или иначе, полицаите ще пият вода от извора, те искат да говорят директно с Линдзи, която междувременно отрече за инцидента чрез Туитър.

"Охлузен? Това е пълна лъжа. Била съм на обществено полезен труд", пише тя на своите последователи. "Миналата вечер се опитах да пожелая честит рожден ден на приятел, което не ми се отдаде дори, защото откачих заради папараците."