Официално: Денис Родман пристига в България за "ХДИ Мач на звездите"

Спорт

12-03-2012, 10:19

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

 След като се чу мълвата за идването на Родман в България, само за един ден са били продадени 1500 билета за събитието на 7 април 

Петкратният шампион на НБА ще бъде топ звездата за "ХДИ Мач на звездите".

Една от легендите на американския баскетбол Денис Родман ще пристигне в София за "ХДИ Мач на звездите", който ще се играе на 7 април в зала "Арена Армеец”. Това каза в ефира на БНТ единият от организаторите на събитието Стефан Августинов. „Имаме договор, парите за пристигането на Родман са вече преведени”, сподели Августинов.
След като се чу мълвата за идването на Родман в България, само за един ден са били продадени 1500 билета за "ХДИ Мач на звездите".

Пристигането на легендарния център на Портланд Арвидас Сабонис пък все още се уточнява. Днес трябва да стане ясно дали осемкратеният най-добър баскетболист на Европа и президент на Литовската федерация ще дойде в България. Това съобщи друг организатор на събитието Георги Глушков.

На 1.03.2012 година в 0:00 стартира гласуването за избор на състезатели в ХДИ Мача на звездите. На официалния сайт на Мача www.all-star.bg/anketa.html са вписани всички активни състезатели от шампионата на Националната баскетболна лига - българи и чужденци, както и осмината старши треньори. Традиционно изборът е за 10 български и 10 чуждестранни играчи - по двама на всеки пост - плеймейкър, атакуващ гард, крило, тежко крило, център, и един треньор.