Риана и гаджето на Крис Браун водят война в социалните мрежи

Новините

08-03-2012, 22:21

Снимка:

TMZ

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Риана и приятелката на Крис Браун, Карюш Трън си спретнаха словесна война в Туйтър. Цяла седмица двете си разменят публични подмятания, които на моменти минават добрия тон, вкус и миризма

Мислех си, че тези войни ги има само в България, и на тях са склонни само ученичките в 7-ми клас, Николетите и Златките, но явно никой не е застрахован.

Дали Риана е видяла от Николета, или пък приятелката на Крис Браун от някоя от Златките, не знам, но всичко това ми е дежавю. Да, да, даже съм писала статия за това.

Риана и приятелката на Крис Браун, Карюш Трън, си спретнаха словесна война в Туйтър. Миналата седмица Риана публикува нещо, което мнозина смятат за расистко по адрес на Трън, която е виетнамка. Риана качи снимка на пакет от оризови питки, накичени със слънчеви очила и кръгли обеци и написа под нея съобщението "Ще те направя моя кучка".

Риана или е настроена насилнически към храната която яде и с удоволствие облича и кичи или това си е чиста расистка постъпка. Карюш моментално отвръща на удара във Фейсбук като стреля точно в целта с думите "Аз съм Анджелина, ти си Джен. Ела да видиш къде е Брад".

Явно азиатката сравнява Крис Браун с Брад Пит. А самата себе си с Анджелина Джоли - висока летва. Екзотичната красавица не спира да се джафка, тя продължава споделяйки текст от песен на Ники Минаж.
„Аз печеля, ти губиш. Аз го притежам, ти притежаваш само негова снимка, муа ха ха”.

Но, да ме прощава екзотичната мис, Крис Браун и Брад Пит на равно, в една история? Нищо чудно СЕМ да ме погне за това сравнение. Разбира се певицата не остана длъжна на модела и настояща приятелка на Крис Браун. Риана туитва текст от песен на Лил Ким "Аз съм лидер, на жалки следващи ме л..на, ела в игра на моделските л..на".

Битката им чак се размириса бих казала, такава игра на думи, и такова познаване на текстовете на колегите е невероятно.

Говори се че, Крис Браун и Риана са разпалили повторно своя романс, а HollywoodLife.com отиде толкова далеч, че докладва за "тайна сватбена церемония." "Той й предложи през ноември, но тя отговори, че не е готова", казва източникът на сайта. "Но, тя най-накрая прие предложението му в края на февруари.” Риана не носи пръстен, докато не обявят официално годежа на парти, но тя вече е казала на семейството си, че е сгодена.

Само и единственно заради вас, читателите на ВарнаУтре.бг ще продължим да следим тази толкова важна и трагична, публична война. Ще бройм атаките, ранените, жертвите и самообийствените атентати.