Снимат сериал за младата Кари Брадшоу

Архив Бургас

28-02-2012, 14:33

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Новата продукция  "Дневниците на Кари" е предистория на любимия сериал на милиони дами по света "Сексът и градът"

Американската телевизия CW вече подготвя сериала за младата Кари Брадшоу

АннаСофия Роб, известна най-вече с ролята си на Вайълет във филма на Тим Бъртън от 2005 г. "Чарли и шоколадовата фабрика" ще играе в главната роля в новата продукция  "Сексът и градът". Той е по точно предистория на любимия сериал на милиони дами по света и се казва "Дневниците на Кари", научи The Hollywood Reporter.

Продукцията е по романа на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари". Действието се върти около младата Кари Брадшоу през 80-те, когато тя си задава за първи път въпросите за любовта, секса, приятелството и семейството.

Джош Шварц, Стефани Савидж и Лен Голдщайн ("Клюкарката"), ще бъдат изпълнителни продуценти, заедно с телевизията на Warner Bros.

Бившият сценарист/ко-продуцент на "Сексът и градът" Ейми Б. Харис ще адаптира книгата за новия сериал. Мигел Артета ще бъде режисор, а Стефания Оуен ще играе 14-годишната сестра на Кари в проекта.

Предисторията на "Сексът и градът" беше публикувана миналата година и отново разказва историята от гледна точка на Кари.

Тя е момиче, което мечтае да стане писател, взема интересни модни решения и си пада по момче на име Себастиан Кид, който винаги я държи в напрежение.

"Себастиан Кид... може би е нещо като младата версия на Тузара", разказва авторката Кандис Бушнел смеейки се.

Точно, както порастналата Кари, 17-годишната тийнейджърка има много различни приятели и прави остроумни забележки.

Голямата разлика в тази книга е отсъствието на секс. "Дневниците на Кари" наистина е за 17-годишни... и аз си спомням каква бях на 17. Нямах всички отговори и със сигурност не знаех нищо за секса", казва Бушнел.

Преди да порастне и да стане манхатанска икона, Кари живее в малък провинциален град в Кънекрикът. Историята ще разкрие какво довежда Кари в Ню Йорк, където се среща със Саманта, Миранда и Шарлот. "Когато се преметва в Ню Йорк, сякаш прогледва... тя ще бъде в ситуации, в които трябва да се държи, като възрастен и знаете, че много млади хора са ужасени, някакси очаровани и в същото време много изплашени".

HBO е собственик на правата за "Сексът и градът" и с корпоративния си "братовчед" CW се ангажираха с проекта веднага, след като излезе книгата.

Остава да видим, дали тази продукция ще има успеха на хитовия сериал.