Руни Мара e била най-впечатляваща на "Оскарите", според Форбс

Варна Лайф

28-02-2012, 15:34

Снимка:

Kevork Djansezian/Getty Images

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Парабал Гурунг, Келвин Клайн и Живанши се бориха да спечелят благоволението на Руни Мара за преминаването по червения килим.

Модните критици са раздвоени, най-добрите на червения килим според едни, са най-лошите според други.

В крайна сметка не сте малки и сами ще различите грозно от красиво.

Руни Мара е момичето, което според стилистите на Форбс заслужава първото място в клaсацията на най-добре облечените знаменитости на червения килим – „Оскари” 2012. Тя изглежда зашеметяваща в рокля от модна къща Живанши. Руни избра роклята по време на модната седмица в Париж. 

Младата старлетка пристигна на 84-тите награди на Академията в дълга бяла рокля на Живанши, подкрепена с аксесоар повече от червени устни и лъскав шиньон за прическа.

Парабал Гурунг, Келвин Клайн и Живанши се бориха да спечелят благоволението на Руни Мара за преминаването по червения килим.

В крайна сметка момичето от корицата на Vogue избра Живанши.

Диамантен пръстен на Фред Лейтън бе кацнал на лявата й ръка, едва забележим, като вероятен завършек на елегантния ансамбъл.

Осезаемо бе отсъствието на редовната иначе на червения килим Холи Бери. Нейната рокля в цвят на слива от Ели Сааб, с която прие Оскар за най-добра актриса през 2002, се нарежда сред десетте най-добри тоалети  на "Оскар" за всички времена. Актрисата отклони поканата да връчва награда в  неделя, позовавайки се на счупен крак.

Подробна галерия с коментари

Очаквайте и галерия с най-зле облечените на червения килим