Тайна сватба на Натали Портман?

Варна Лайф

28-02-2012, 15:00

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Тази година на ръцете на щастливата двойка бяха забелязани нови загадъчни халки. Натали все още носи годежния си пръстен, но той беше придружен от нов пръстен. 

Натали Портман ще се омъжи точно под носа ни.

Докато толкова съсредоточено се чудехме какво носеше Ким Кардашиан на главата си, пропуснахме очевидни факти. Така се получава, щом се разсейваме с клюките за сестри Кардашиан.

Натали Портман се завърна на церемонията за раздаване на наградите на Американската филмова академия в неделя, година след като отнесе у дома "Оскар" за най-добра актриса.

Миналата година, когато Натали получи престижната награда, се забелязваше издуто коремче, което издаваше евентуална бременност и годежен пръстен, след като хореографът на "Черният лебед" Бенджамин Майлпийд й предложи брак.

Тази година на ръцете на щастливата двойка бяха забелязани нови загадъчни халки. Натали все още носи годежния си пръстен, но той беше придружен от нов.

За да сме честни с вас, не знаем как точно се прави това с годежния пръстен и сватбената халка.

Появява се един, когато сте сгодени, а след това още един, или нещо такова. Просто дайте малко диаманти насам, както се казва.

Така или иначе, Us Weekly докладва: "Майлпийд се появи с брачна халка от сребро", и добавят, че представител на Портман е отказал коментар.

Двамата се срещнаха и влюбиха по време на снимките на филма "Черният лебед".

През декември 2010 те обявиха, че са сгодени и очакват първата си рожба, след това през юни миналата година двамата показаха сина си на света.

По време на миналогодишната си благодарствена реч, приемайки „Оскар”, Натали каза: „Благодаря на моя красив любим. Той ми даде най-важната роля на моя живот", визирайки бременността си.

Колко романтично, но сега трябва да се заемем с издирване на подробности около тази тъй загадъчна сватба.