Линдзи Лоън ще играе Елизабет Тейлър

Варна Лайф

22-02-2012, 12:44

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Снимките на подготвяния доста време филм за Елизабет Тейлър изглежда ще започнат съвсем скоро. Най-вероятно Линдзи Лоън ще изиграе образа на великата кино дива.

Линдзи Лоън зарязва снимането на гърдите си и се завръща към сериозното актьорство.

"Момичето от корицата на" Плейбой" има официална работа вече.

Преди време тръгнаха слухове, че именно Линдзи ще играе Елизабет Тейлър в телевизионния биографичен филм за легендата. Слуховете се оказаха истина и вече е потвърдено.

Източник казва, че достатъчно дълго Линдзи спазва приличие, държи главата си изправена и изпълнява всички задължения на пробацията си, тя ще играе главната роля в "Лиз и Дик".

Продуцент на "Лиз и Дик" е Лари Томпсън, филмът е в процес на разработка от смъртта на Тейлър насам.

Името на филма създава поводи за мръсни шеги, но оставям на вас да развихрите сексуалната си фантазия и въображението си, за да измислите каламбури със заглавието и актрисата в главната роля.

Миналата седмица Линдзи направи фотосесия с фотографа на знаменитости Тери Ричардсън. В един от кадрите тя носи фланелка с Елизабет Тейлър, така че това малко или много потвърждава информацията.

Виждали ли сте работата на Тери Ричардсън? Този човек е гений. Той може да направи снимка на Дани де Вито така, че да изглежда като Брадли Купър.

Линдзи се върна в съда днес сутринта. По време на последното й изслушване, съдия Стефани Сотнър я похвали за работата й в моргата на окръг Лос Анджелис. Това бе част от присъдата за нарушаване на пробацията й, произтичаща от нейният арест през 2007.

Съдия Сотнър заяви: "Доволна съм да кажа, че сте се справила със всичко. Просто продължавайте това, което правите, можете да се справяте добре. Отговорникът по вашата пробация е написал благоприятен доклад, както и центърът на доброволеца. "