Хайди Клум се развежда? Сийл не сваля брачната халка.

Варна Лайф

19-02-2012, 17:25

Снимка:

TMZ

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

На Сийл сякаш не му се вярваше, че Хайди Клум е била сериозна, когато му казала: "Искам развод!", защото певецът продължаваше да носи халката си и дори споделяше с надежда: „Най-вероятно ще се съберем отново”.

Хайди Клум е един от най-нашумелите и високо платени топ модели.


Тя е водещ ангел на „Виктория сикрет” и участва в шоуто години наред.
Освен това в родната Германия Клум има собствено риалити шоу за млади модели.

Сийл е певец с не по-малка световна слава. Двамата имат дълга връзка, брак и деца. Изведнъж обаче се оказа, че обявяваната за най-успешна звездна двойка се разпада и е пред развод. Причината е в Хайди, тя е пожелала да се разделят.

На Сийл сякаш не му се вярваше, че Хайди Клум е била сериозна, когато му казала: "Искам развод!", защото певецът продължаваше да носи сватбения си пръстен и дори споделяше с надежда: „Най-вероятно ще се съберем отново”.

В шоуто на Елън ДеДженеръс той дори каза:

"Това е знак за това как се чувствам спрямо тази жена. Пръстенът ми е много удобен."

Сийл бе зает миналия месец с представянето на новия си албум и носи пръстена през цялото време. В интервютата, които даваше, намекна, че може би има възможност за помирение: "Няма за какво да се караме, можем да се съберем, не е токова сериозно.
Не се развеждаме. Дори не сме законно разделени ...искам децата ни да са щастливи."

 Тогава приятелите на Хайди отрекоха думите му, като обясниха на пресата, че това няма да се случи.

Междувременно Хайди се бе покрила. Тя направи първата си публична поява миналата седмица на гала вечерта на АмФар в Ню Йорк. Клум също все още носи сватбения си пръстен.

Нито една от страните не е подала молба за развод.

Миналата сряда обаче, заминавайки за Сидни, Австралия, Сийл направи смела декларация: папараци  за първи път го изловиха без халка на ръката.
Сигурно не се е връзвала с ярко жълтия му лак за нокти.