Бионсе показа дъщеря си

Новините

11-02-2012, 20:26

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Благодарим ви за това, че зачитате нашия личен живот по време на тези красиви моменти от  живота ни, написа щастливото семейство на феновете си

Бионсе и Джей Зи изненадаха феновете си в петък вечер, когато решиха да споделят лични снимки на новороденото си бебе - момиче Блу Айви Картър.

Бионсе сподели лични снимки в интернет пространството и те зарадваха всички. Има една много сладка снимка на Бионсе, държаща Блу, друга, на която Джей държи дъщеря си, няколко близки планове на Блу и много нежна снимка на ръчичката на Блу в тази на Бионсе.

Гордите родители създадоха блог, който показва личните моменти на семейството, щракнали се заедно, и послание, което гласи:

"Приветстваме ви с добре дошли да споделите радостта ни.
Благодарим ви за това, че зачитате нашия личен живот по време на тези красиви моменти от живота ни. Семейство Картър. "

Те вече обявиха, че няма да продават снимките и всички очакваха, че ще пазят Блу от очите на хората в продължение на месеци.

Явно семейството е решило да зарадва феновете за подкрепата и да споделят щастието си с цялата планета.

Всъщност на кого прилича малката Блу? Разочароващ е фактът, че няма големите устни на Джей, но като че ли малката прилича повече на майката на Бионсе – Тина.

Миналата седмица Бионсе се появи за първи път след раждането, тя изглеждаше перфектно в червена вечерна рокля на Алис Темперлей, а на следващата вечер - в лъскава синя рокля на Люлие Моник.

Папараците дебнат из улиците на Ню Йорк с надеждата да уловят още интересни кадри на малката Блу. Успех, момчета.

Според вас на кого прилича малката хубавица най-много?