Калканджиева: Разрешаваме силикона на Мис Пловдив

Архив Пловдив

01-02-2012, 10:00

Автор:

Ваня Кирова

Всичко от Автора

Търсят щателно голи снимки на кандидатките в сайтове

Вече можете да се пробвате за Мис Пловдив, дори да имате силикон, разкри специално за "Пловдив Утре" Жени Калканджиева. Президентът на "Визаж моделс Груп" за пореден път ще организира бляскавото събитие под тепетата. Кастингът за него е на 25-и февруари. Самата Жени е обещала да присъства, стига телевизионните и ангажименти да не изискват да е в София.

"Няма смисъл да спираме момичета с корекции, защото това вече е масово явление. Е, все пак няма да допуснем до участие такива, които имат фрапиращи импланти. Накрая може да преценим и колко са допустимите кубици на участничките", шегува се Калканджиева. Това обаче е прецедент, досега девойки със силикон нямаше как да участват.

След края на кастинга най-тежко ще е за букерките на Жени. Те трябва да проверят всички участнички дали не са публикували свои голи снимки. Ще бъдат разгледани и всички по-големи сайтове за познанства, плюс Фейсбук и Туитър. "Момичетата попълват декларации, че не са го правили, но ние сме професионалисти и трябва да проверим всичко, за да нямаме после проблеми", обясни най-красивата българка.