Искам редовен секс без табута!

Архив Пловдив

31-01-2012, 15:21

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

В студените пловдивски нощи, когато термометърът показва –20, пък и по-ниски температури, най-здравословното, което може да направите е да се отдадете на сексуалните си фантазии с любимия

В студените пловдивски нощи, когато термометърът показва –20, пък и по-ниски температури, най-здравословното, което може да направите е на да обикаляте заведенията в Града под тепетата, а да се отдадете на сексуалните си фантазии с любимия. Удоволствията под пухкавия юрган ще повишат имунитета ви. Интимните ласки и сексът са необходимост, защото липсата му води както до физически, така и до психически проблеми.

Предлагаме ви една част от безценното положително влияние на редовния секс и симптомите, че отчаяно се нуждаете от задоволяване. Прочитайки ги ще разберете, че не бива да пропуснете лекомислено нито една възможност да потънете блажено в прегръдките на любимия и да се отдадете на удоволствията, които той ще ви достави - все едно кога и къде.  

Когато една жена не получава внимание от мъж, тя се потиска и често е в необяснимо криво настроение. Раздразнението и ниското й самочувствие се обясняват, както на психологическо ниво от липсата на мъжки ласки, така и чисто химически. Хормонът ендорфин се отделя по време на секс и действа успокоително. Не се успокоявайте с шоколад и торти - те са само временен заместител и имат до болка познатия надебеляващ ефект върху фигурата.  

Ако не сте доволна от визията си това може да се дължи както на лошото настроение, така и на факта, че действително изглеждате по-малко привлекателна от преди. За да свалите килограмите по-бързо, трябва да сте освободите от стреса, а сексът е страхотно упражнение. Редовният секс намалява всички други части у жените, освен гърдите!

Сексът помага много за изглаждането на кожата. Когато жената прави секс, в организма й се отделя важният за кожата колаген, който е съставка в много видове козметика и спомага за изглаждането и еластичността на кожата. Заедно с това изработеният от организма прогестерон спомага за моменталното изчезване на пъпките.

Любовните ласки са перфектно болкоуспокояващо. Преди да достигнете върха, в тялото ви се отделя хормонът окситоцин, под действието на който болката се притъпява. Също така е доказана връзката между половата активност и изработването на антитела в организма, които усилват имунната система на човека и го предпазват от различните вируси.

Щом започнете да се отдавате на креватните удоволствия по-интензивно, безследно ще изчезне ленивостта и забравянето. Сексът е най-естенствена Гинко билоба. Когато достигате оргазъм, благодарение на засиленото кръвообръщение, кръвта ви се насища с кислород, достига бързо мозъка и на следващия ден сте с много по-остър ум и бързо запомняте.  

Не се колебайте, а се обадете на любимия да запази точно тази вечер за взаимните ви удоволствия. В една песен на Джанет Джексън се пееше, че най-хубавите неща в живота са безплатни. Сексуалното отдаване на 100 % е едно от тях.