Изчезналото момиче от Перник е намерено мъртво

Новините

12-01-2012, 14:38

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Властите в Перник не подават никаква официална информация

Повече от два месеца след изчезването на 18-годишната Мирослава Николова от Перник, която първоначално се смяташе за отвлечена, а впоследствие от МВР обявиха, че най-вероятно доброволно е напуснала страната, в четвъртък бе намерена убита в покрайнините на града, съобщи Mediapool.

Пред Агенция „Фокус” вътрешният министър Цветан Цветанов обясни, че от момента на изчезването на Мирослава – вече два месеца и пет дни, колегите му работили много активно, по всички възможни версии, с всички потенциални извършители на това престъпление, включително и версиите отвличане и убийство.

Той добави, че пернишката полиция вече е задържала и двама заподозрени за тежкото престъпление, като разследващите стигнали до тях след съвместна работа на местната полиция, ГДБОП, Окръжната прокуратура в Перник и Върховната касационна прокуратура. Според първоначалните данни, задържаните били познати на жертвата

БНР съобщи, че по непотвърдени данни един от разпитваните от полицията заподозрени се е самоубил пред тях. Ставало въпрос за собственика на имота, в който било намерено тялото на момичето. Докато полицаите го разпитвали той извадил пистолет и се самопрострелял. До момента нито от МВР, нито от прокуратурата потвърждават тази информация, тъй като властите в Перник не подават никаква официална информация.