Звездата от „Мисията невъзможна” Джеръми Ренър бе нападнат при масов бой в Тайландски бар

Новините

06-01-2012, 18:01

Снимка:

wenn.com

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

На 5-ти Януари 2 дни преди рождения си ден Холивудския актьор Джеръми Ренър е бил нападнат в бар на Тайландския остров Пукет по време на вечерно парти.

На 5-ти Януари 2 дни преди рождения си ден Холивудския актьор Джеръми Ренър е бил нападнат в бар на Тайландския остров Пукет по време на вечерно парти.

Приятелят на 40 годишния Джереми, Ворасит Исара на 31, генерален мениджър на Siri Panwa Resort, изпуснал чашата си на пода и от това някак си е започнала цялата случка.

Шест мъже които работели там нападат Джеръми и антуража му, Ворасит получава рани във врата със самоделна брадвичка и също пробождания в областа на корема.

Полицията е открила брадвата под дивана в караоке стаята на бара.
Все още не е известно дали Ренър, който играе заедно с Том Круз в "Мисията невъзможна: Ghost protocol" е претърпял някакви сериозни наранявания при инцидента.
Някои свидетели твърдят, че Ворсит е спорил с персонала точно преди сбиването.

TMZ докладва, че местните власти са арестували шестима мъже, които са започнали атаката и са обвинени в опит за убийство на Ворасит.
Лицата за които се предполага, че са използвали джобно ножче и самоделна брадвичка за да наръгат два пъти приятеля на актьора са на възраст от 18 до 33 години.

Командващия на полицейското управление в Пукет Генерал майор Чонасит Ватанаврангул заяви пред медиите, че нападението е възникнало от "Малко недоразумение". Според властите, Ворасит е хвърлил чаша на пода, която всъщност се ударила в масата случайно.
Според Пукет Газет, Исара твърди, че е намушкан с нож в стомаха от Сучарт Палае на 26 и в шията от Нареубате Теднок на 18 години.

Според изданието Исара остава в болницата със сериозни рани в стомаха и шията, страдал от охлузвания и натъртвания по цялото тяло.

Представител на актьора потвърждава "яростна атака", но казва, че клиентът му не е пострадал, или участвал в сбиването.

"Той е напуснал заведенито когато е започнал боя” заявява представителя пред пресата и допълва "В момента той е в Манила и снима „Наследството на Борн".