Радуканов: Искам Мишел Платини

Архив Пловдив

15-12-2011, 13:49

Автор:

Детелин Явашев

Всичко от Автора

Сензационен трансфер може да осъществи пловдивският Ботев, научи Plovdivutre.bg

Сензационен трансфер може да осъществи пловдивският Ботев, научи Plovdivutre.bg от отговорни фактори на "канарчетата". Тимът с треньор Милен Радуканов се е прицелил в звездата на ЦСКА Мишел Платини. Бразилецът не влиза в сметките на новия спортно-технически екип на "червените", които вече се опитаха да го пласират в Локо (Сф).

Членът на Управителния съвет на Ботев Ангел Палийски пръв призна, че на стадиона край Бирената могат да окостират футболисти на ЦСКА.

"В момента съм по бизнес във Франция и съм малко далеч от делата в клуба. Да, имаме интерес към играчи на ЦСКА, но повече може да питате Милен Радуканов. Той имам пълен карт-бланш за селекция, бюджет за нови попълнения т.н. В предишни години ЦСКА се зареждаше от нас, сега защо и ние да не вземем нещо от техните редици", заяви по телефона от Франция Палийски.


"На часа ще взема Платини, но този въпрос трябва да се разреши от шефовете на ЦСКА. Поне до понеделник няма да имаме нови футболисти, ще обявя тези, с които ще се разделим на първата ни зимна тренировка", каза пред ПловдивУтре екснаставникът на ЦСКА и настоящ на Ботев (Пд) - Милен Радуканов.