Дамян Попов на уроци при Яна Маринова?

Варна Лайф

13-12-2011, 13:24

Снимка:

Личен архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Баладата на Дамян Попов „Ще продължа” стана Номер 1 в класацията на национално радио в дните преди Коледа, а миналата седмица беше най-ротираната песен по Радио Варна

Малко преди Коледа намираме поп певецa Дамян Попов в едно от най-модерните студия у нас, за да разберем какво се случва с него.

Да очакваме ли Яна Маринова в негов клип? И докъде стигна с работата по албума?

- Здравей, как приключва 2011-а за теб?

- Изключително ползотворно!!! Участвах в много фестивали, конкурси, концертни и клубни участия. Едно уникално лято, силно обвързано с Варна! Дипломирах се успешно в Националната музикална академия! Успях да реализирам 3 сингъла с видеа към тях, а сега на първо място е студийната работа. Завършвам една от песните към дебютния ми албум „Вярвал ли съм”! Доверявам се силно на екипа на Pro X studio, които са отговорни за албумите на Миро, Аксиния, Мариана Попова и много други родни изпълнители.

- Имаш ли си вече любима песен от албума?

- Да, няколко дори. „Ще продължа” е балада, която в момента се възприема все по-добре! Номер 1 в класацията на национално радио, челни позиции в чартовете на радио Романтика, Бг Радио, а миналата седмица дори се превърна в най-ротираната песен по Радио Варна, което ме изненада много приятно! Баладите се възприемат по-бавно, но със сигурност остават за по-дълго в сърцата на хората.

- Това лято набра скорост и със сингълa си ”Ти решаваш”, в който пее и Анелия. Само музиката ли ви свързва, папараци ви засякоха заедно на плажа на Кабакум?

- Музиката е основното, което ни събра... Общ вкус, общи идеи. Взаимно си помагаме в работата по проектите си. В последствие дойде и силното приятелство, а именно от това лято тя е мой духовен водач... наставник... Макар и със закъснение се кръстих и се радвам, че Анелия стана моя кръстница.

- В този ред на мисли, къде ще бъдеш през предстоящите празници?

- На Бъдни вечер ще съм в родния си град – Добрич, при семейството ми. През останалите дни вече съм поел ангажименти за участия. Като цяло този декември ми е доста натоварен, а след празниците се връщам към подготовката на промоцията и снимки на ново видео!

- Заговори се, че ще видим звездата от „Стъклен дом” Яна Маринова в някой от новите ти клипове?

- Ха-ха. Трябва да е някой много драматичен сюжет, за да е предизвикателство и за двама ни, въпреки че първо ще трябва да ми предаде малко уроци по актьорство майсторство. На този етап обаче Яна ме учи на хора и ръченици JJ .

- Записваш албум, ходиш на участия и лекции... за любов време остава ли?

- Знаеш ли има една мисъл която гласи „Любовта е живот – ако ти липсва любов, липсва ти живот”. С една дума намирам време за всичко, особено за любов!

- И накрая, логично, едно пожелание към нашите читатели?

- Обичайте се!! Усмихвайте се и слушайте хубава музика!