Силвестър Сталоун спести пари от зъболекар

Варна Лайф

11-12-2011, 17:49

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Холивудският мачо си направи зъбите в България

Всички знаят, че в България стоматологичните услуги са доста евтини

на фона на цените в Европа. Какво остава пък за Холивуд, откъдето идва звездният пациент на докторите Венета Павлова и Валентин Павлов и зъботехника Бисер Димитров.

Именно те са имали „късмета” да ровичкат в устата на  „Роки”.

Всичко тръгва от една известна дама, която се грижи за здравословното хранене на филмовите звезди, гастролиращи у нас.

По време на снимки Силвестър Сталоун  получава  естетичен проблем в горната челюст  и бил пред дилема дали да се прибира до САЩ и да се стопират снимките на "Непобедимите 2" или да намери алтернативен вариант в България.

Д-р Павлова, докоснала се до „Рамбо”, сподели пред нашия екип: "Срещата със Силвестър  Сталоун за мен ще остане като незабравимо преживяване. Когато ми се обадиха по телефона, в първия момент аз не можех да повярвам. Щастлива съм, че имах този невероятен шанс и възможност да лекувам Слай и се гордея, че в Холивуд ще грее българска усмивка.”

„Страхотно уважение, доверие и признателност. Изключително благодарен пациент” споделя още д-р Павлов.

„Най-модерните технологии приложихме в лечението - материали от цирконий, чистокерамични фасети, без метални технологии, позволяващи най-висок клас естетика, което дава възможност  зъбите да изглеждат като естествени", допълва Бисер Димитров - зъботехникът „изваял” усмивката на звездата.

За много кратък срок специалистите  успяват да преобразят усмивката на Сталоун, което на Запад в нито една клиника не се наемат да направят за такъв кратък срок по време на  снимките на филм, споделил Силвестър.

По време на снимките колегите и продуцентите въобще не забелязвали отсъствието на звездния герой и това, че е имал проблем с естетиката на усмивката.

Появата му на снимачната площадка преди броени дни обаче буди удивление във всички.

Самият Слай споделил пред екипа от ЕО Дент, че съпругата му няма да го познае и много ще ревнува.

В част от филмовите кадри на "Непобедимите 2" ще станем свидетели на нашенската българска усмивка.

Запознати с ценообразуването в страната и по света смятат, че разхубавяването на Слай е струвало минимум 30 хиляди евро. Ако беше направено в Европа щеше да е двойно, а в Холивуд сигурно щеше да стигне до 80 хилядарки.