Брестник и Розова долина вкараха четири гола

Архив Пловдив

27-11-2011, 16:31

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Динчер Фейзов

Всичко от Автора

Зрелищен мач, с четири гола и още куп положения за попадение изиграха двата отбора

Зрелищен мач, с четири гола и още куп положения за попадение изиграха отборите на Брестник и Розова долина. Срещата от шампионата на Югоизточна "В" група завърши без победител - 2:2.

В 37-ата минута Александър Стойчев-Легендата прониза с глава вратата на "розите" за 1:0. Капитанът на брестничани засече на втора греда центиране от аут-линията на Станимир Ковачев. Попадението за капитана на брестничани бе трето в сметката на нападателя от началото на сезона. Затова Сашо обра овациите на малкото публика, дошла на стадион "Беркут".

След гола на Брестник последваха силни минути за Розова долина. В 4-ата Щерю Щерев изравни, след като вратарят Аргилашки изби топката в краката му, отразявайки тупалка на Сюнетчиев. Секунди преди края на първата част Щерев отноно се оказа на стрелкова позиция, но изпусна контрол над кълбото. Младият Станимир Ковачев отново изведе Брестник напред. В 50-ата минута бързакът вкара с глава, след идентична ситуация, както при гола на Стойчев. Сюнетчиев възстанови равенството от пряк свободен в 73-ата с ювелирен изстрел в страничния стълб. Голът на младежкия национал се оказа и последен в срещата от предпоследния есенен кръг.