Само PLovdivutre.bg видя Лейди Би гола в клуб Baja

Архив Пловдив

25-11-2011, 17:50

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Срещаме се с дългокосата разкрепостена изпълнителка в клуб „Байя“, където тя се разсъблече за първото еротично интернет издание у нас G.Magazine.

Бойка Ленкова Щерева или Лейди Би, е популярна с ексзотичния си външен вид, любовта си към R & B и рап музиката и към фотосесиите с оскъдни грехи. Срещаме се с дългокосата разкрепостена изпълнителка в клуб „Байя“, където тя се разсъблече за първото еротично интернет издание у нас G.Magazine по покана на собственика и фотографа на списанието Димитър Жеков. Горещите снимки ще можем да видим във втори брой на оригиналното четиво. То ще се появи в интернет межу 5 и 10 декември. Освен в мрежата изданието ще бъде достъпно и през мобилно приложение за Айфон и Айпад. От екипа разкриха, че вече се подготвя вариант за преводно издание, което да бъде представено на външния пазар. В края на снимките, Лейди Би поднесе на фотографа дизайнерското си палто като скъп спомен от снимачния ден. Фотомаратонът приключи в 3 през нощта, когато екипът на G.Magazine остави надарената изпълнителка в хотел, за да отмаря. Преди да се разхвърли пред фотоапарата и камерата обаче, Лейди Би разказа любопитни изводи и факти от динамичния си живот специално и само за Plovdivutre.bg.



- Лейди Би, за кой пореден път си на корица на списание?

- Не мога да ги преброя, преди години на доста корици излизах. Сега вече има много плеймейтки, пък и аз не се и бутам много. Когато се запознахме с Митко, той е очаквал да дойде някаква скандална, провокативна и хард личност. Но пък ние направихме много еротични и нежни снимки. Този път също ще има еротика, но ще е много загатната и хората ще ме видят в друга светлина.

- Защо имаш толкова скандално поведение?
- Всеки емоционален и темпераментен артист трябва да се изрази по някакъв начин. Това че в медиите лошо преувеличават е умишлено.

- Значи медиите са виновни?
- Те са си такива. Правят от мухата слон. На сцената обче правя достатъчно добро шоу.

- Имаш ли работа в тази криза обхванала дори и шоу бизнеса?
- Много. През ноември и декември нямам свободна дата освен неделя. Изцяло се издържам сама от моето пеене, а това ще рече че съм добра. Повечето певици ги издържа някой, а те са изпълнители за удоволствие.

- Поп фолк дивите ли?
- Не коментирам, но всичко се знае. Аз съм господар на себе си, независима жена. Справям се. Вчера бях на участие и ги разбих, колкото и да звучи уверено и самохвално това е истината. За това ме канят.

- Пусна се слух, че си иамш любовни отношения с един от братя Диневи – Данчо?
- И аз го четох, обаче е не на място. Грам не се вързва с истината. Аз харесвам млади хубави момчета. В момента съм влюбена в мъж на 23 години и сме заедно.

– Не те ли привличат заможни мъже с кариера?
- Не гледам парите, но никак не е лесно да се справям сама. Когато отидеш на участие, освен че трябва да пееш като звяр, трябва да изглеждаш готино, да правиш шоу, да забавляваш хората и цената трябва да ти е достъпна. Много неща са важни.

- Какво ще рече достъпна цена в България?
- В определени клубове се въртим няколко изпълнители в столицата. Има такива и в Пловдив. Знаем се с тези колеги и се броим на пръсти. Имах превид и заведението да има сметка и ние да сме ок. Конкретни суми няма да споменавам.

- Пяла си в Дубай. Какъв житейски урок научи там?
- В Арабските емирства работих с групи от цял свят, които свирят по модерни клубове с жива комерсиална музика, а хората ходеха, за да се забавляват. Разликата между тук и там е, че там са по-широкоскроени – не е важно колко си дебел, кое ти е криво, важното е да си правят купона. Докато тук всеки те обсъжда, гледат те от горе до долу. Но когато си в България, си на своя земя. Имаш приятели, близки, подкрепа. А в чужбина всичко е бизнес, няма по-топли отношения. И в Щатите съм пяла – беше готино изпълнитека като мен от Източна европа да пее с блуз музиканти от Ел Ей.