"Райънеър" прави подаръци за една година в Пловдив

Архив Пловдив

24-11-2011, 11:39

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

От стартирането на дейността ни в Пловдив, през ноември 2010, ние сме превозили над 60 000 пътника.

Една година от стартиране дейността си в Пловдив отбелязва авиокомпания "Райънеър".
“Райънеър има удоволствието да отпразнува първата годишнина от началото на дейността си в Пловдив. Определяме навлизането ни на този пазар като голям успех и бележим фантастичен ръст. От стартирането на дейността ни в Пловдив, през ноември 2010, ние сме превозили над 60 000 пътника. Те са потвърждение за качеството, предлагано от "Райънеър". Въпреки кризата, трафикът на Райънеър продължава да расте месец след месец, тъй като разумните потребители предпочитат гарантирано най-ниските цени без надбавки за гориво, както и най-добрите ни показатели за точност пред скъпите, финансово утежнени и с надценки за гориво авиокомпании.

За да отпразнува годишнината, "Райънеър" предлага полети на промоционални цени от €14.99 в цялата си мрежа от дестинации. Билети по тази изключителна оферта могат да бъдат закупени до полунощ в четвъртък, 24-ти ноември. Интересът към тази оферта ще бъде огромен и ние съветваме пътниците да резервират незабавно на www.ryanair.com  , за да са сигурни, че няма да пропуснат шанса си”, каза по този повод директорът Маркетинг и Продажби на Райънеър за Централна и Източна Европа – Катаржина Габорец.


Към момента "Райънеър" предлага два ниско-тарифни маршрута от/до Пловдив – до Лондон-Станстед два пъти седмично, всеки вторник и събота и до Франкфурт-Хаан два пъти седмично, всеки четвъртък и неделя.