Любовните истории в X-Factor

Варна Лайф

22-11-2011, 10:17

Снимка:

xfactor.novatv.bg

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Дали да не сменим името на Love Factor ?! или Кой кого свали зад кулисите...

Първият сезон на реалити шоуто предизвика и доста любовни емоции.

На първо място разбира се са влюбените тийнейджърки. Обект на техните чувства доста често са съдиите, но в повечето случаи - младите участници във формата.

Като най-желан се очертава арменецът от Бургас – Рафи. С усмивката, гласа си и непринуденото си държание на сцената и извън нея той предизвиква коремни спазми у много от младите момичета в публиката. Всъщност Рафи умело се представя като ерген и това още повече подлудява истеричните си фенки.

Непълнолетният Богомил пък се чуди на любовта на момичетата: той не очаквал да бъде толкова желан. Според „Блясък” той все още нямал гадже, но вече знаел какво търси в едно момиче. По думите му всеки, който му допадне, може да спечели сърцето му. Към момичетата изискванията му са да могат да разговарят с него, да са умни, интелигентни и красиви. Според нас обаче Богомил все още не е намерил себе си, за да си търси гадже.

Изгонената от зрителите бой банда също си имаше своите почитателки, особено варненецът Пламен. За съжаление на фенките той отдавна попадна в любовните мрежи на 7 години по-голямата кака Сани.

Сексуално зрялата Александра от отбора на Мага ронеше крокодилски сълзи, щом разбра, че любимият й младеж няма да се състезава рамо до рамо с нея по-нататък в шоуто. Любовта им се разгоря по-време на формата и те не криеха любовта си от никого. Въпреки че разликата им е 7 години: тя е на 30, а той на 23.

Дали ще продължи романът им не е ясно, но както е казал народът – „хвани си кака да те отрака”, така и направи Пламен.

Непредубеденото зрителско око обаче забеляза и други силни емоции между участници от шоуто.

Дали е само приятелска взаимната привързаност между изгонения Джийсън Брад Люйс и Богомил?!

От вътрешни източници знаем, че двамата много са се привързали един към друг.
И през последните няколко седмици са неразделни.

За Богомил не се знае, но сексуалността на JBL  определено клони към собствения му пол.

Дали не е малко опасна такава „братска обич” за подрастващия Богомил?!
Факт е, че видяхме много сълзи и прегръдки, размяна на амулети... само целувката липсваше  при раздялата им.

Артистичната Стела също призна, че е влюбена, но запази в тайна обекта на любовта си.

За нейния любим се знае, че не е от шоубизнеса и са заедно от преди влизането в шоуто.

Между другото Стела се извини на феновете си на личната си страница във Фейсбук след като на елиминацията за малко да напусне сцената без да пее.
Благодарение на JBL ( той винаги се появява в най-драматичните моменти), който я убеди да изпълни песента си, зрителите можаха да преценят кой заслужава да остане.

Така тя написа:

"Ей, хора. Аз съм си. Искам да се извиня пред всички вас за постъпката ми, която беше адски недопустима в случая. Съжалявам и за това, че просто не оправдах очакванията на всички вас, които ме подкрепят непрестанно. Сигурно мислите, че не ценя това. Няма да ви убеждавам в противното. Няма смисъл. Едва ли някой ще ми повярва. Днес Крис си взе лаптопа. В момента съм с друг за няколко минути и влязох да ви напиша само това. Простете. Простете за това, че проявявам такава слабост. Бях гипсирана на сцената. Бях толкова парализирана, че не можех и дума да обеля. Сякаш всичко си заминаваше за секунди. Малко ми беше на сън. И да. Знам, че това е само шоу. Но аз просто съм емоционална и ми е трудно да го прикривам. И преживявам всичко случващо се доста надълбоко. Надявам се някои от вас да ме разберат. Превъртах като на лента всичко.. главата ми щеше май да експлодиррра.. не преувеличавам. Това съм аз. Който иска да ме приема. Още веднъж. Благодаря ви за цялата тази подкрепа!!! И ми простете... само, ако вие пожелаете. Ваша Стела."

Шоуто прелива от емоции и няма нищо лошо в това -  млади хора са, нормално е да си намерят половинки.

Дали да не сменим името на Love Factor ?!

Всичко е наред щом дори и тантурестият Моисей си е намерил любовница покрай шоуто. Дуетната половинка на Ангел запази името й в тайна, но стана ясно, че и той изгаря в страстните прегръдки на момиче. Запознали са се покрай шоуто, но тя не е от екипа или участниците.

Ангел пък е ангел само по име, софиянчето бил истински дявол и въртял няколко гаджета едновременно. Дали те са наясно, че не са единствените, минали през хотелската му стая , не се знае. Запознати твърдят, че младежът се възползва максимално от славата си и гребе с пълни шепи от предлагащите му се почитателки.

Във вторник вечер лайф концертът е посветен на Кралете и Кралиците в музиката, участниците ще изпълнят групова песен, както и ще се представят с по две солови.

Журито ще оценява, а публиката ще крещи.

Show must go on, пееше Фреди.