Линдзи Лоан се натресе неканена на купона на Леонардо Ди Каприо

Варна Лайф

13-11-2011, 23:00

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Затворничката изуми охраната и притесни гостите на благотворителното събитие.

Само няколко дни след като влезе в затвора и минути след като бе предсрочно освободена

Линдзи Лоан изникна пред портиерите на „Холивуд Рузвелт Хотел” в Ню Йорк. Там тъкмо се провеждаше благотворителното парти, събиращо средства за  фондацията Дж. Едгар на Леонардо ди Каприо навръх рождения му ден.

Скандалната блондинка и понякога чистачка в градската морга (това бе наказанието й с обществено полезен труд) е била облечена и гримирана в стил „момиче на Плейбой”, с прическа сякаш готова за фотосесия на корицата.

Източник на “E!”  разказва, че тя дълго убеждавала охраната да я допусне на купона. Докато през входа се изнизвали всички знаменитости, тя се разправяла с портиерите.

Някои дори я чули да казва: „Трябва да вляза и да видя Лео”.

В крайна сметка охраната получила нареждане да я пусне вътре, но затворничката накарала всички да се чувстват неудобно с поведението си и агресивните напъни да стигне до г-н Ди Каприо, който е бил заобиколен от охраната си в тесен приятелски кръг.

Линдзи обаче не спряла с щурмовете: докато Клинт Ийстуд, Дъстин Ланс Блек и Лео си говорели, тя изпратила свой сътрудник да помоли за снимка с тях. Охраната го отпратила и настояла Линдзи и хората й да си тръгват.

От лагера на старлетката казват: „Линзи не беше катастрофална и не се е натресла неканена на купона. Тя бе поканена от други гости, присъстващи на празненството. Не знам да е молила за снимки Леонардо или Клинт и не знам да е била помолена да си тръгне.”

Гост на госта или тотална излагация – решете сами.