Диетоложката на Бритни Спиърс и Азис идва във Варна

Мисия Варна

27-05-2011, 15:06

Снимка:

СНИМКА: dvladimirov.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Яжте, за да отслабнете, яжте, за да сте здрави. Хората трябва да разберат, че диета не означава глад. Важно е какво се яде, колко и кога..."

Това казва диетологът д-р Енджи Касабие, която е едва 25-годишна, но вече е световно име в науката за красивата фигура.

Тя е от ливански произход, но живее в България от години.

Енджи Касабие е успешна безнесдама, чиято сфера на дейност е предимно външният вид и здравето на звездите. По препоръка на баща си, към когото младата хубавица има висок респект, тя пропуска отворилата се възможност да замине за САЩ още на 13 и да заживее по трънливия път на славата като актриса, пише mamita-bg.com. Това обаче е нейната мечта и тя не спира да се стреми към нея и в ден днешен.

Започва  училище на 5 години. В България я довежда бизнесът с лекарства а баща й. На 13 години се явява на приемни изпити и бива приета да следва медицина. На 24 години е лекар – диетолог.

За личния си живот тя споменава само че с избраника на сърцето й живеят отделно и няма време да предприеме сериозните стъпки в това отношение. Арабският й произход изключва съвместното съжителство без брак.  Любимият, за наше разочарование, не е българин, а съсед – от Гърция.

От 3 години Д-р Касабие е асистент в катедрата по Хигиена на храненето и диетика на Медицинската академия в София.

Красивата диетоложка сама е реклама за работата си. Тя е печелила много награди за ефективната и здравословна диета, която изготвя за всеки индивидуално.

Д-р Касабие готви специално и лично за всеки, и доставя храната у дома. Енджи я приготвя изцяло с биологични продукти.

Сред родните звезди, кото Касабие успя да вкара във форма са Азис и Стефан Данаилов.

Интересно за нея е също познанството й с американската поп-изпълнителка Бритни Спиърс, с която се срещнали на парти в Дубай. Звездата се доверила на Енджи Касабие да й стане пациентка, като 3 месеца по-късно екипът на Бритни специално се свързал с диетоложката, за да изкажат благодарностите си от положителния резултат.

Д-р Енджи Касабие ще провежда прегледи на 11-12.06.2011г. в Sea Side, гр. Варна, Приморски парк, ул. Св. Никола 55А, к.к. Sea Side.  Тя ще консултира варненци всеки месец. От центъра пък са се погрижили за екип, който ще приготвя менюто, изписано на пациентите от д-р Касабие. Ястията от екопродукти ще им бъдат доставяни всеки ден, според назначения режим.

За повече информация и записване на час: +359 884 694 495 - Анна Илиева или anddiet.varna@gmail.com