Петко Бочаров: Имаме истински работещо правителство

Новините

21-02-2011, 07:03

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

„Сегашното управление е с най-големи перспективи, противно на онези, които са подели мръснишка кампания.

Виждал съм доста, но това сега е нещо уникално. Това говори, че не само са засегнати интереси, но засегнатите са паникьосани, губят равновесие и са паднали задръжките”, коментира сегашната ситуация в страната по Нова ТВ доайенът на българската журналистика Петко Бочаров. Той смята, че това е първото истински работещо правителство, което не краде и оставя резултат. Доброто е повече от злото, обяви той и каза, че може би е наивник на 92 години.

Зад атаките според него стоят остатъци от тоталитаризма. „Навремето те бяха актуални, сега са амортизирани, а след изборите ще отидат в 7-ма глуха”, добави журналистът. Аз не съм чул някой да каже, че на мястото на това управление трябва да дойдат конкретни хора или политическа сила, каза той. Чрез номер 2 (Цветанов) се цели номер 1, обясни Бочаров и прибави: Айде, сменете Плевнелиев, де, ами момчето работи!

По царско време в София се живееше най-добре, най-много ми харесваше първата България, тогава бях млад, констатира Бочаров, който в  събота навърши 92 години и по този повод каза, че чуе ли тази цифра, също се стряска.