Слави Трифонов прави нова телевизия, екипът му - гаф след гаф

Варна Лайф

12-02-2011, 06:48

Снимка:

BTV.BG/Стоян Гребенаров

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Докато Слави Трифонов е уж болен от пневмония, екипът му се вихри на екрана всяка вечер.

Хрумките на сценаристите обаче бяха помрачени от тежък гаф в петък вечерта. 35 минути след началото на шоуто то започна отново, като повтори първите минути с въвеждащите думи на водещия и анонса за първия събеседник. След като социологът Кънчо Стойчев веднъж обясни как правителството и най-вече вицепремиерът Цветан Цветанов трябва да си ходят, разговорът с него беше прекъснат за реклама. След паузата единият от сценаристите се появи на екрана и зачете декларация по повод ПР на министерствата, която зрителите вече бяха чули половин час по-рано. След няколко минути и повторно въвеждане на Кънчо Стойчев дублираният запис беше спрян и екранът застина в реклама на известна марка дъвки, която получи над 2 безплатни минути в прайм тайма.

Междувременно електронни медии се усъмниха вчера във версията, че Слави е в болнични. Докато публиката се колебае дали Слави, който вече втора седмица боледува от пневмония, ще се появи в понеделник на екран, в публичното пространство вече се носят слухове, че той всъщност готви старта на нова телевизия и затова не се показва, пише frognews.bg.

Слави Трифонов не е болен от пневмония, както писаха повечето медии, а работи върху нов проект, разкрива сайтът Razkritia.com.  Дългия, който е изключително амбициозен и работлив, искал да стартира собствена телевизия след броени месеци и вече дори намерил нужния екип за целта. Разбира се, това не означава, че той ще се откаже от своето шоу по БТВ. Говори се още, че учиндолецът правел всичко възможно, за да затвърди позициите си в медията и доказателство за това бил новият му формат „Lord of The Chefs”, който скоро ще бъде представен на българските зрители.

Според информатори на ВарнаУтре.бг Слави Трифонов ще прави телевизията си на честотата на телевизия ProBG. Заменилата я bTV Action остава достъпна само по кабел. В този си вид ProBG ще бъде в една медийна група с телевизия BBT.

Слуховете разнасят, че Слави Трифонов нарекъл своята телевизия Тв Шоу България и стратегията му за привличане на внимание била съвсем проста - щял да наблегне предимно на комедийни и публицистични програми, повечето направени от самия него. Трифонов хвърлил доста средства, за да закупи чужди продукции и се надявал те да имат голям успех.

Именно новият проект на Слави бил причина той да отсъства от ефир. Дългия искал да се съсредоточи на спокойствие върху новите си цели и желанието му било да направи добър старт. Някои запознати обаче твърдят, че новата телевизия неслучайно се подготвяла в предизборна година.