Най-забавните новини идват от Флорида

Варна Лайф

28-12-2010, 12:39

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Американският щат Флорида е основен източник на най-необичайните новини за 2010 г., твърди агенция "Франс прес" след анализ на информациите за странни събития и явления.

Точно в този щат през отминаващата година са се случили повечето смешни истории, глупави престъпления, приключения с животни и т.н.,които впоследствие са били радушно приети и разпространени от световните медии. Сред тях са операцията по обезвреждане на кашон с котенца, убийството на алигатор, нападнал куче, позвъняването на единния спешен телефон с оплакване от мъж, чиято майка му скрила бирата, както и неволната продажба на праха на кремирана жена.

Тъкмо във Флорида тази година бяха регистрирани отравяне на хора от слузта на охлюви, използвана при религиозен ритуал, и катастрофа, причинена от куче, което натиснало педала на газта и така причинило смъртта на стопанина си. Щатът влезе в информационните емисии и с абсурдното поведение на мъж, в чиито гащи бяха открити кокаин и марихуана, но който упорито твърдеше, че наркотиците изобщо не са негови и той даже не знае как са попаднали там.