Уинона Райдър: Мел Гибсън е "ужасен антисемит и хомофоб"

Варна Лайф

17-12-2010, 15:48

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

През 90-те години Уинона Райдър беше огромна звезда, която е имала много неприятен спор с друга голяма звезда - Мел Гибсън, поне десет години, преди той да стане известен със записа си с расистки обидни забележки.

"Спомням си, преди петнадесет години, аз бях на едно от тези големи партита в Холивуд. И [Гибсън] беше много пиян", разказва 39-годишната Райдър в януарския брой на списание GQ за 54-годишния скандален напоследък актьор.

"Аз бях с мой приятел, който е гей. [Гибсън] Направи наистина ужасна гей шега. И някак си стана дума, че съм еврейка. Той каза нещо за евреите, че са "изпечени мошеници", но аз не го схванах", разказва Райдър за обидната грозна препратка към Холокоста.

"Преди това не бях чувала подобно нещо. Беше странен, странен момент. Помислих си: Той е анти-семит и е хомофоб. Никой не ми повярва!"

Райдър, чиято слава бе помрачена от скандалните й кражби от магазини, отново е в центъра на вниманието, благодарение на ролята си във филма с Натали Портман Black Swan.

Уинона Райдър признава, че разбира тъмната страна на света на балета, където "те заменят с по-млади от теб - знам, че това определено се случва в Холивуд".