Събират нудисти за круиз в Адриатическо море

Новините

15-10-2010, 12:08

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Британската туристическа компания eWaterways, специализирана в организиране на морски пътувания, събира клиенти за необичаен круиз в Адриатическо море през август догодина.

Той ще продължи 7 дни и най-интересното в него е облеклото, по-скоро липсата на такова, за пътниците. Според "Дейли Телеграф" круизът ще струва около 500 фунта стерлинги на човек (около 570 евро).

По време на пътешествието туристите ще могат да посетят остров Раб в залива Кварнер край далматинското крайбрежие, както и град Задар. Тъй като в Хърватия има голям брой нудистки плажове, участниците в "голия" круиз ще се чувстват комфортно в пристанищата, където лайнерът ще спира, твърдят от туристическата компания. Пътниците ще могат да бъдат без дрехи по време на цялото пътешествие, като се обличат единствено по време на хранене, за което им обещават специалитети от хърватската национална кухня.  

От компанията се надяват круизът да заинтригува много европейци, но най-големи надежди възлагат на немците, сред които има доста привърженици на нудизма. Очаква се корабът да се напълни предимно с хора на възраст от 40 до 45 години.