Скорпиънс потвърдиха - 25-ти октомври е новата дата за последното им шоу в България

Архив Варна

11-10-2010, 18:45

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Дългоочакваният от хиляди фенове в България концерт на Scorpions ще се състои на на стадион "Академик-Плиска" (до БАН) от 19 часа на 25-ти октомври, съобщиха организаторите Z-Rock и "Арт БГ".

Последното шоу на легендарните рок музиканти у нас трябваше да се състои на 9-ти октомври, но поради заболяване на фронтмена Клаус Майне, се наложи да бъде насрочена по-късна дата.

Промяната се наложи заради лошата настинка на вокалиста Клаус Майне, която му причини сериозни проблеми с гласа. Състоянието му попречи да пее и пред гръцката публика в Атина преди това.

Музикантите от "Скорпиънс" поднасят най-искрени извинения пред многохилядните си почитатели в България заради създаденото неудобство.

Първоначално бе оповестено, че болестта на певеца няма да наруши графика с останалите дати от прощалното световно турне на "Скорпиънс".

По изрично предписание на личния му лекар в Хановер обаче се наложи той да вземе по-дълга почивка, за да се излекува напълно.

Според обявеното миналата седмица, закупените досега билети ще важат без презаверка за 25-ти октомври.

Ограничен брой пропуски все още има в Билетен център, НДК, и от разпространителската мрежа на Eventim.

Лица до 18-годишна възраст при влизане на стадиона задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места".

Документът може да бъде свален от сайта www.zrockbg.com и www.artbulgaria.org.

Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст.

Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

За лица с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето ще могат да наблюдават комфортно шоуто на рок легендите.

Повече подробности за пропускателния режим ще бъдат оповестени съвсем скоро.

Ограничен брой билети за шоуто все още могат да бъдат закупени от Билетен център НДК и от разпространителската мрежа на Eventim.