Драган Нешич: Тони Зетова също ще тренира в Добрич

Архив Варна

15-08-2010, 12:43

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Първата тренировка на женския ни национален отбор по волейбол в Добрич ще бъде на 17 август, съобщи за ВарнаУтре.бг старши треньорът Драган Нешич.

"Трикольорките" ще се подготвят за квалификацията за Гран При, която ще се проведе от 17 до 22 септември в италианския град Каляри. Българките ще имат за съперници отборите на Италия, Холандия, Русия, Турция и Германия. За турнира Гран При през 2011 година ще се класират само първите два отбора.

"Последната информация е, че в Добрич ще останем до края на този месец. В заниманията ще се включат 14 състезателки. На 1, 2 и 3 септември ще гостуваме в Чехия, където ще изиграем три контролни срещи. След това се завръщаме в България. Подготовката си ще продължим в спортната зала в Самоков", каза опитният специалист, който преди месец изведе родните ни лъвици до второто място в Европейската лига.

В Добрич националките ще тренират в спортната зала на "Изида" в градския парк, която вече е готова след основен ремонт. ВарнаУтре.бг разбра от Драган нешич, че сред състезателките, които ще пристигнат за лагера, ще бъде и най-добрата ни волейболистка в последните 20 години Антонина Зетова, която преди два месеца обяви, че слагай край на кариерата си, но се завръща в решителните момента за отбора, за да помогне.