Съдят Парис Хилтън за $ 25 млн. - носела чужда коса

Варна Лайф

12-08-2010, 09:23

Снимка:

GETTY IMAGES

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Срещу Парис Хилтън е предявен иск по обвинения, че носи не косата, която трябва, предава АП.

Компания, която произвежда екстеншъни (удъжители) за коса заяви, че 29-годишната хайлайф парти дива е нарушила договора си, да носи само техни продукти, когато е забелязана с изкуствени плитки на конкурент през 2008 година.

Hairtech International Inc. съдят Парис за 35 милиона долара за нанесени вреди - 10 пъти по-голяма сума от тази, която й е била платена за договора.

Освен измамата и нарушението на договора, делото цитира, че купонясването на наследницата противоречи на маркетинговата кампания на Hairtech.

Искът също твърди, че Хилтън е пропуснала обедно парти за реклама на линията, защото е била в затвора през 2007 година.

Хилтън излежа 23 дни през 2007 г., след като беше заловена два пъти да шофира, когато е била с отнети шофьорски права по време на изпитателен срок за безотговорно шофиране.

Според адвокатите на компанията загубите само от това парти, са в размер на 6.6 милиона долара.

Това не е първият случай, в който Хилтън е съдена за нарушаване на договорите си за реклама.

Продуцентите на филма "Pledge This!" (лента с Парис в главната роля - абсолютен провал, който е на 18 място в класацията за най-лоши филми на всички времена в imdb.com) предявиха иск срещу Хилтън през 2008 г. във федералния съд в Маями заради неизпълнение на договора за рекламната кампания на филма.

Съдията постанови миналата година, че тя не дължи цялата сума от 8.3 милиона долара, колкото е струвало да се направи филмът, който се излъчи в по-малко от 30 кина.

Съдът все още решава колко от единия милион долара - заплатата за този "Pledge This!", който е получила Хилтън, трябва да върне на продуцентите.