Индиана Джоунс се ожени за Али Макбийл

Новините

17-06-2010, 09:45

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Губернаторът на щата Ню Мексико лично венча Харисън Форд и Калиста Флокхарт във вторник.

Губернатор Бил Ричардсън разказа пред Associated Press в сряда, че двойката, която е заедно от 8 години и се сгоди миналата година, са сключили брак в имението на управника на щата в Санта Фе.

В началото на връзката им Форд все още е женен за втората си съпруга, с която се развеждат официално през 2004 година.
От предишните си бракове той има 4 деца - едно момиче и три момчета.

Калиста осинови сина си през 2001 година, а по-късно и Форд стана негов баща. Двамата планират да осиновят второ дете - момиченце.

Бил Ричардсън лично е водил церемонията във вторник следобед, в имението си, намиращо се на хълм, в северната част на Санта Фе.

Имението на губернатора е посрещало гости от цял свят, сред които испански благородници, дипломати от Северна Корея и много холивудски звезди, но това е първият брачен съюз, сключен там.

Губернаторът не е ръкоположен, така че той получил малко помощ от главния съдия от Върховния съд на Ню Мексико, Чарлз Даниелс, за да направи официален съюза, между Форд и Флокхарт.

Известен на кинофеновете, като Хан Соло, или Индиана Джоунс, 67-годишният Форд има успешна кариера и като актьор и като продуцент.

През 1986 г. той е номиниран за "Оскар" за "Свидетел" ("Witness"), а през 1996 г. е обявен от университета Харвард за Hasty Pudding Man of the Year - награда, която се връчва от 1967 г. от Театралното общество на университета, на изпълнители, които имат "Запомнящ се и впечатляващ принос за света на забавленията".

През 2000 г. актьорът беше почетен с награда за цялостно творчество от Американския филмов институт, а през 2002 година получи "Златен глобус".

Неговият най-нов проект е "Каубои и пришълци" ("Cowboys and Aliens"), научно-фантастичен трилър, в който изпълнява главната, заедно с Даниел Крейг. Снимките започнаха в Ню Мексико този месец.

45-годишната Флокхарт, известна на телевизионните зрители, като адвокатката с вечно разбито сърце Али Макбийл, се върна преди 4 години на малкия екран с участие в сериала "Братя и сестри" ("Brothers & Sisters").