Ози Озбърн при Цонко Цонев. Всеки четвърти изпитва носталгия

Архив Варна

16-03-2010, 14:57

Автор:

ШИВАЧА

Всичко от Автора

Тези и още новини от колекцията на шивача за 16 март. Облечете се с информация - шивачът е на ваше разположение.

Морската градина във Варна е любимото петно за строеж. И не само - там често могат да се засекат забързани шофьори и расови кучета с големи нужди. На фона на това се пръква съобщението, че 15-20 хиляди са купените шофьорски книжки у нас. Не уточняват само в кой МОЛ са ги пуснали, но това вероятно е фирмена тайна. 
Няма лъжа, няма тайна - Цонко Цонев получава награда, определена по следния начин: човек най-добре работещ с ромите. Не е задължително да е чул това Ози Озбърн, когато решава да създаде с жена си филм по автобиографичната му книга "Аз съм Ози". "А аз съм Фихтл" - сякаш да ни го припомни изпъкна представителя на Световната банка у нас. Флориан Фихтл определи населението ни като най-застаряващото в Европа. Само дето не  ни каза, че ставаме за боклука. Колкото до самия боклук във Варна: ще го следят онлайн от Общината. Искат да разберат коя кофа по колко пъти се изпразва на ден. А сега си представете колко боклук могат да направят 1 млн. души. Хубаво е да се замисли за това човек, защото това е точната бройка на пренощувалите по хотели във Варна през 2009 година. Титан пък няма претенции за боклука в кварталите "Владиславово" и "Приморски". Става въпрос за конкурс за обществена поръчка. От другата страна барикадата стоят немците. Всеки четвърти изпитва носталгия по Берлинската стена!? Анкетираните биха желали да живеят в социалистически режим, ако това им гарантира работа, солидарност и сигурност.
Какво да кажем за сигурността у нас. Две изречения: Лепят снимки на невръстни крадци на табло в училището им. Това е част от наказанието на младежите, определено от Варненския районен съд. Съдът реши и друго: да остави бившия областен на Добрич зад решетките.