Осемметрова вълна залива гръцките острови

Архив Варна

04-03-2010, 14:36

Автор:

ШИВАЧА

Всичко от Автора

Тези и още новини от колекцията на шивача за 4 март. Облечете се с информация - шивачът е на ваше разположение.

Гърция да продава острови, за да се измъкне от тежката криза. Това предложиха немски политици. То идва като студена вълна за гръцкото самочувствие.  

Осемметрова вълна заля пътнически лайнер.  

Съобщава се за две жертви и няколко ранени. Жертви взе и асансьорната мафия в Добрич - млад мъж падна в шахтата, мислейки си, че кабината е на  етажа. Полицията работи по случая.

Немските им колеги вече си свършиха работата - четирима ислямисти бяха осъдени в Дюселдорф за заговор за  нападение в САЩ. Новините с по-черен цвят продължават. Апелативният прокурор на София е уволнени заради връзки с Красьо черния. Двамата са говорили продължително на няколко пъти по телефона.

КНСБ прогнозира на пролет не кокичета, а стачки. Като ранна пролет регистрират от синдиката протеста на майките от Добрич. Те пращат петиция до премиера за по-високи детски. Сега те не само са ниски, но и закъсняват. 

Дано финишира първи нашият отбор в рали "Дакар". Днес кметът Йорданов лично се запозна с българските участници в най-трудната мото-надпревара. Докато се потят из пустините нашите момчета могат да ползват парфюма на "Машина времени". Те го създадоха по повод 40-годишния юбилей на руската група. 

И друга годишнина отбелязваме днес: на 4 март 1678 година е роден Антонио Вивалди. 

Пролетта от симфонията на нашето ежедневие се очертава променлива – утре го дават дъждовно.