Идеален момент за генерална промяна... на външния вид

Архив Варна

01-03-2010, 22:12

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Дните след Пълнолунието обикновено са наситени с емоции, които ни тласкат към по-голяма активност, която в настоящата ситуация ще се проявява преди всичко на ниво общуване. Сега обаче емоциите ни се поддават на контрол в по-голяма степен и ние ще сме способни да окажем въздействие върху хората, от които зависи решението на вълнуващите ни въпроси. Възможно е обаче това да предизвика и известни тревоги и смущаващи преживявания, породени от стремежа непременно да постигнем желаното именно сега. Във вечерните часове на днешния ден тази тенденция ще се прояви в максимална степен, така че, ако сте по-емоционална и темпераментна натура, избягвайте хора и ситуации, които могат да възпламенят страстите ви.

Астрологична картина за деня - 1 март

Слънце в Риби, Луна във Везни, 18 лунен ден

Всяка активна дненост днес носи възможности за успех и постигане на лично удовлетворение. Задачи, които изискват повече енергия и упоритост, смелост и решителност днес ще можете да отметнете бързо и без особени трудности. В средата на деня обстановката става по-сериозна и отговорна и изисква задълбочен подход и предварително обмислени действия. Можете да използвате това време за занимания, в които е необходимо повече внимание и концентрация. Резултатите от вашата активност и усилия през днешния ден няма да закъснеят. Ще сгрешат само онези, които решат да го прекарат в ленност и безхаберие.


Обърнете по-голямо внимание на това как протича общуването ви с хора, които смятате за важни фактори в осъществяването на вашите лични или социални планове и ангажименти. Започва период, в който дори непринуден разговор с някого може да ви поднесе възможност да решите важни въпроси и проблеми везнъж за винаги.


Работа и бизнес

Можете съвсем успешно да се доверите на своя импулс и вътрешен стремеж, решавайки деловите си проблеми и задачи през днешния ден. Сега те могат да ви подскажат най-прекия и лесен път към постигането на вашите цели. Естествено едва ли всичко ще се получи от самосебе си и ще бъде необходимо да вложите и съответните усилия, но това днес едва ли ще ви затрудни. Самостоятелната работа ще ви предостави по-голяма задълбоченост и вникване в същността на проблемите и задачите, но не си позволявайте да взимате индивидуални решения, без да ги обсъждате с колегите или партньорите си.


Здраве, хранене и красота

Обърнете сериозно внимание на здравето си, ако през днешния ден се появят подозрителни или остри симптоми. Не бива да чакате и да се надявате, че те ще отминат от самосебе си, това едва ли ще стане. Много по-вероятно е днешното неразположение да се превърне в хронично заболяване, ако не му се обърне необходимото внимание.


Ако желаете да се погрижите за външния си вид, можете да използвате много удачно днешния и утрешния ден. Онези от вас, които желаят генерална промяна в имиджа си, ще останат доволни от предложенията на специалистите. Да си правите сами експерименти обаче не ви препоръчвам в настоящия момент.