Нови мисли, свежи идеи, стремеж към романтика и споделена любов

Архив Варна

06-02-2010, 07:59

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

С нови мисли свежи идеи ще ви вдъхнови предстоящия уикенд. Те могат да отворят някои неочаквани перспективи пред вас. Ситуациите, които ги провокират са непредвидими и най-разнообразни, така че най-добре се постарайте да ги запишете, защото както са се появили, така и ще отлетят, за да отворят място на нови. Не всичко, което ви хрумва днес, си струва и съдържа потенциал. Затова не се хвърляйте моментално в практическа реализация. Едва на по-късен етап ще можете да отсеете онези идеи, от които би имало практическа полза и резултат. Сега просто отворете широко прозореца и позволете на мисълта си да лети свободно. Възможно е да получите озарение и да намерите изход от затруднителна ситуация, която дълго време ви е тормозила. А може просто да бъдете насочени към онези знания и източници на информация, които в по-късен етап биха ви донесли реална полза.


Астрологична картина за уикенда

6 февруари - Слънце във Водолей, Луна в Скорпион, 22 лунен ден

7 февруари - Слънце във Водолей, Луна в Стрелец, 23 лунен ден



В битов план се старайте да избягвате конфликти с близки и родственици. Жените днес са особено претенциозни и мнителни както по отношение на себе си, така и на околните. Това ще доведе до търсене на настойчиво потвърждение в техните качества, способности и външност. Не искайте от мъжете си повече, отколкото могат да ви дадат, скъпи дами - те сега са абсолютно съсредототчени в обичайните си дела или потънали в размисъл по проблемите на собственото си его. Потърпете до неделя, която обещава много романтика и повече близост и топлина в изразяването на чувствата. Старите обиди ще преминат в примирения, а съмненията и недоверието ще се разсеят. Още във вечерните часове на съботния ден взаимното разбиране и приемане ще станат акцент.


В неделя започва почти двуседмичен период на повишен стремеж към романтика, мечтателност  и споделена любов. Първоначално той ще бъде проявен с повече сантименталност и приказна чувственост. Ще се търси не толкова физическото проявление на привличането, колкото дълбочината в преживяванията и чувството за съдбовна свързаност. Негативният аспект на тази ситуация е, че са възможни прояви на двойственост в отношенията, създаването на паралелни връзки и любовни триъгълници, прояви на нечестност или пропадане в дълбините на собствените илюзии и копнеж за любов.


Но така или иначе през настоящия уикенд, особено в неделния ден, подобна вероятност е сведена до минимум, така че радвайте се на любовта и хармонията във всичките им проявления.


За онези от вас, които сега отдават предпочитания повече на личната си реализация, отколкото на чувствената страна на живота, неделният ден ще създаде множество възможности за създаване на активни контакти с добър потециал на развитие. Рекламирайте широко вашата дейност и постижения в неформален кръг и сред вашите приятели, не се знае откъде ще дойде благоприятната възможност.


Отделете няколко мига, за да помечатете за бъдещето, за повече любов и благополучие в живота си и в света като цяло.


Здраве, хранене и красота

В съботния ден горещи водни процедури ще облекчат болките и блокажите по тялото и ще ви освободят от напрежение. В неделя пък се постайрайте да поспортувате активно на открито или да си направите дълга разходка сред природата.


През целия уикенд, особено в неделя, е препоръчително да отдадете предпочитанията си на вегетарианската храна. Не се поддавайте на лакомия в храната и напитките. Осъзнатото въздържане ще укрепи духа ви.


Пазете здравето си. Уязвими са гръбначният стълб, бедрата, колената, половите органи и отделителната система.