Клавдия украси най-новия клип на Дамян Попов

Варна Лайф

31-01-2010, 10:48

Снимка:

СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

С неприлични предложения в сайт за запознанства е затрупан певеца от Добрич Дамян Попов.

Жени на всякакви възрасти са надушили профила му в сайта gepime.com и са провели мощна атака, за да свалят един от най-слушаните певци в интернет пространството.


„Получавал съм много предложения. От всякакви хора и на различна възраст”, призна Дамян пред ВарнаУтре. Той разкри, че търси любовта в очите на момиче на неговите години.

Дамян дори хлътнал до уши по една девойка от Пловдив, с която са се срещали няколко пъти. „Много е готина, на 21 години е. Признавам си, че и двамата хлътнахме яко. Всяка вечер се виждахме и си говорихме чрез камерата”, сподели Дамян.

Всички предложения са го провокирали да направи песента "Гепи ме". В началото на годината в родните ни радиа се завъртя и сингълът му, който е трети по ред, а тези дни бе заснет и клипът към песента. Режисьор на лентата е Ники Скерлев. Автор на текста е самият Дамян, на който му отнело само няколко минути, за да го напише. Клипът заснели на 3 площадки за 10 часа. Действието се развива в столичния Вайпър рум, в подземен паркинг и в един апартамент. В клипа участва и чаровната звезда от Стар Академи и група Какао Клавдия, която от момиче в стил Барби се превръща в изкусителка. Двамата с Дамян ще провокират меломаните със секси визия в "Гепи ме".

До дни се очаква и песента да види бял свят в ефира на музикалните телевизии.